Att Sunderland får minst två kort på Emirates ikväll spelas.

Arsenals förutsättningar är att Wenger måste hoppas på att Liverpool eller Man City tappar poäng för annars så är topp 4 placering borta. Arsenal kan bara påverka deras matcher och mot Sunderland hemma som redan är klara för nedflyttning ska man kunna slå med ett par bollar.

Arsenal kommer såklart gå för att vinna och man kommer äga mycket av bollinnehavet. Sunderland kommer få slita och jobba för att försöka hänga med i Arsenals tempo.

I Arsenal finns det frågetecken för Sanchez och Koscielny. Arsenal har inte sagt om dessa två herrar kommer till spel. Sanchez är ett stort problem om han inte kommer till spel. Arsenal ska lösa detta ändå men kan få det tuffare att hitta målchanser när Sunderland kommer stå så lågt ner i försvarsspelet.

Sunderland har haft en dyster säsong där inte mycket har studsat rätt för Premier Leagues nordligaste lag. Många skador som har hängt med under en lång tid under säsongen och till kvällens match är Denayer och Anichebe osäkra efter att ha fått lämnat redan i första halvlek i helgen.

Sunderland spelar väldigt tufft och har flera spelare som inte viker ner sig om det skulle hetta till. Fick fyra varningar mot Swansea i lördags. Första mötet i höstas mellan dessa två lagen slutade med 4-1 seger till Arsenal. Det delades ut hela sju varningar, fyra till Sunderland och tre till Arsenal.

Domaren till dagens match är Roger East. En ganska oerfaren domare i PL. Har dömt ett fåtal matcher i PL
samt faktiskt dömt amatörfotboll den här säsongen. Han snittar över fyra varningar per match.

Trots att Sunderland inte har något att spela för så ser vi ändå att man inte bara lägger sig ner utan man vill ändå ta kampen och försöka göra något. Gör man bara det så kommer man behöva ta till oschyssta medel ikväll för att få stopp på Arsenal.

Jag spelar Sunderland Ö1,5 kort @1.57 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip