Över tre mål, alltså. Goal Line - vilket betyder insatsen tillbaka om matchen slutar med exakt tre mål.

De senaste mötena mellan dessa klubbar har inte direkt gett tillfällen att plockat fram kulramarna. Målsnåla tillställningar bara tränare och Jarelind kan älska.
Men nu är det inte som det alltid har varit. Och det är sjukstuga och offensiva värvningar som gör att det här kan bli rätt kul att titta på ändå.
För att börJa med United, som troligtvis ställer upp något så här:

De Gea
Valencia - Smalling - Blackett - Shaw
Carrick - Fellaini
Januzaj - Rooney - Di Maria
Van Persie

Eller är Carrick inte i skicka för att starta, så ser vi nog Herrera där. Men det är lite strunt samma.
För med den där backlinjen, då kan du bara gå in med inställningen att du minst måste göra två mål för att vinna matchen. Och jag skriver "minst", för det är ju långt i från säkert att det räcker.
Måste kännas hopplöst för alla inblandade, men när Rafael, Daley Blind, Marcos Rojo, Jonny Evans och Phil Jones inte är kapabla medicinmässigt att spela, då ser det ut så där.

Arsenal har i sin tur också ett skadeelände att brottas med. Och även där en del defensiva avbräck i Laurent Koscielny och Mathieu Debuchy. Hur som helst ljusår mer hanterbart än i Uniteds fall. Men ändock.
En backlinje vi ändå inte gärna håller i handen när det blåser, vilket vi med eftertryck såg nyligen hemma mot Anderlecht. Och i Anderlecht finns ingen Van Persie, Rooney eller Di Maria.
Från mittfältet och framåt så finns trots allt poängspelarna med, vilka har alla förutsättningar i världen att ställa till med enorma bekymmer för den bräckliga backlinjen United kommer att mönstra.

Nog finns det förutsättningar för nätrassel på Emirates den här kvällen ...

This is the stats tab
This is the post tip