Det första mötet slutade på 3-2 till Dortmund på Signal Iduna Park. Italienarna ledde dock med 1-2 men Dortmund lyckades vända och vinna efter att nyförvärvet Michy Batshuayi vänt på steken på egen hand. Segermålet gjordes i den 94:e minuten. Belgaren har fått en fantastisk start i sin nya klubb och ersatt Pierre-Emerick Aubameyang på bästa sätt. Dortmund har nu fyra raka segrar men jag tycker ändå att det finns ett par faktorer som talar för italienarna ikväll.
Atalanta gjorde ett imponerande gruppspel i Europa League och det är tydligt att Bergamo-klubben satsar stenhårt på Europaspelet. I helgen spelade laget 1-1 mot Viola men det ska sägas att Gasperini roterade kraftigt. Truppen är nu helt skadefri så Atalanta kommer kunna mönstra bästa tänkbara elva.

Förväntade laguppställningar:
Atalanta BC 3-4-1-2
Ilicic Gomez
Cristante
Spinazzola Freuler
De Roon Hateboer
Masiello Caldara Toloí
Berisha

Borussia Dortmund 4-2-3-1
Batshuayi
Schürrle Reus Pulisic
Dahoud Castro
Toljan Toprak Sokratis Piszczek
Bürki

Ej tillgänglig: Akanji
Avstängd: Weigl (KEY)
Skadad: Yarmolenko, Rode, Philipp, Durm
Tveksam: Schmelzer, Sancho, Guerreiro

Blytung frånvarolista hos gästerna samtidigt som Atalanta har full trupp. Viktige landslagsmeriterade mittfältaren Julian Weigl står som avstängd efter sin ostskiva i det första mötet.

På grund av restriktionerna från UEFA så spelas matchen på neutral plan. Matchen spelas en bit söderut på Mapei Stadium (Sassuolos hemmaplan). Naturligtvis ett minus för Atalanta men jag tycker ändå att raka ettan känns intressant till priser runt 2.50. I synnerhet med tanke på gästernas frånvarolista. Atalanta kommer dessutom att vara rejält taggade. Det här är en av klubbens största matcher på flera år!

Atalanta-seger till 2.45 synas hos Bwin .

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter!

This is the stats tab
This is the post tip