Spännande kvällsmatch i Italien 20:45. Atalanta gästas av huvudstadslaget Lazio och jag spelar båda lagen att göra mål till 1.80 hos Redbet .

Fjolårets möten:
Lazio - Atalanta 2-1
Atalanta - Lazio 3-4

Tabell:
5 Lazio 15 10 2 3 36:19 +17 32p
8 Atalanta 16 6 5 5 23:20 +3 23p

Atalanta hemma:
5-2-1 15-6

Form:
V,V,O,V,V

Senaste match:
Genoa - Atalanta 1-2

Lazio borta:
7-0-1 20-9

Form:
O,V,F,F,V

Senaste match:
Lazio - Cittadella 4-1

Gasperini och Atalanta fortsätter att göra det bra. Laget ligger 8a i Serie A, en poäng efter Milan med en match mindre spelad. Formen är god och även om det är ett par pinnar upp till topp 6 och Europaplatserna så är det inom räckhåll. Hemma i Bergamo är de blåsvarta starka, endast en förlust har det blivit den här säsongen och det var 0-1 i premiären mot Roma, där man faktiskt förtjänade mer. Noterbart är det är den enda matchen Atalanta gått mållös i hemma i Bergamo.

Lazio höst har varit fantastisk, men efter derbyförlusten mot Roma så har inte resultaten studsat Lazios väg. Senast åkte laget på en tung smäll hemma mot Torino där domaren fick en väldigt central efter att han efter videobedömning visat ut Ciro Immobile. Med en match mindre spelad har Lazio nu sex pinnar upp till Roma som innehar den sista CL-platsen. Borde vara tillräckligt med tändvätska för att gå för seger här.

Förväntade laguppställningar:

Atalanta 3-4-1-2
Gomez Petagna
Ilicic
Spinazzola Freuler
Cristante Hateboer
Masiello Caldara Toloi
Berisha

Avstängd: De Roon

Lazio 3-5-2
Caicedo Alberto
Lulic Sergej
Leiva Parolo Marusic
Radu De Vrij Bastos
Strakosha

Skadad: Mohamed, Nani, Di Gennaro, Jordao
Avstängd: Immobile

Att Immobile är avstängd är naturligtvis ett minus. Men jag förväntar mig ändå ett Lazio som går för seger. Samtidigt vet Atalanta att Lazio går att störa just nu, och hemma i Bergamo är man svårspelade. Atalanta har hittat nät i tio raka hemmamatcher, och Lazio har spelat sju raka matcher där båda lagen gjort mål.

Redbet erbjuder 1.80 på att båda lagen ska göra minst ett mål vardera i matchen. Det tycker jag att det finns en del värde i.

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip