Atalanta - Roma 18:00 på söndag.

(Båda lagen att göra mål) synas till 1,61 hos bet365 . Rätt pressade priser men gillar spelet ändå.

Förra säsongens placering:
Roma 2a
Atalanta 4a

Fjolårets möten:
Atalanta - Roma 2-1
Roma - Atalanta 1-1

Försäsong:
Roma - PSG 1-1
Tottenham - Roma 2-3
Roma - Juventus 1-1
Sevilla - Roma 2-1
Celta - Roma 4-1

Atalanta - Giana Erminio 3-1
Atalanta - Lille 1-0
Dortmund - Atalanta 0-1
Atalanta - Novara 0-0
Valencia - Atalanta 1-2

Atalanta var förra säsongens positiva överraskning. I år bör det bli tuffare då Bergamoklubben ska slåss på flera fronter i och med Europaspel. Laget har lyckats behållit förra säsongens "genombrott" Papu Gómez. Utöver det har Atalanta förstärkt laget offensiv med Josep Ilicic från Fiorentina. Andrea Conti och Franck Kessie har båda lämnat för Milan och är två spelartapp som sticker ut.

Roma gör sin första säsong på 25 år utan Francesco Totti i truppen. Tränaren Spalletti har lämnat för Inter och in har De Francesco från Sassuolo kommit. De Francesco har tagit med sig Defrel och Pellegrini från Sassuolo. De som har lämnat klubben under sommaren är Szczesny, Rudiger, Parades, Rui och Salah. Utöver Defrel och Pellegrini har Roma har ersatt spelartappen med ett par namn i backlinjen men någon riktig ersättare till Salah och Szczesny har inte kommit in.

När Roma spelar brukar det ofta betyda mycket mål. Offensiven med Dzeko längst fram håller toppklass i Serie A men defensiven sätter jag ett stort frågetecken kring. Backlinjen har inte sett speciellt stabil ut under försäsongen och målvakten Wojciech Szczesny har lämnat klubben vilket har gjort att brassen Alisson Becker som inte imponerande under fjolåret väntas ta förstaspaden inför den här säsongen.

Atalanta tog 4/6 möjliga poäng på Roma förra säsongen och nog bör man ha goda chanser att ta någon pinne på söndag. Väldigt lurig match om du frågar mig men tron på mål åt båda håll är hög.

2-1/1-2?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip