Söndagens sista match i den spanska La Liga spelas på Wanda Metropolitano där Atletico Madrid tar emot Deportivo La Coruna. Det är ett möte mellan ligatvåan som gästas av det näst sämsta laget i ligan, enligt tabellen - som aldrig ljuger. Då det råder enorma klass skillnader lagen emellan ska Atletico Madrid, som har spottat in mål på sistone, vinna detta möte komfortabelt mot ett uselt bortalag som har släppt in mest mål på bortaplan i ligan, nämligen 37 mål på 14 matcher. Då marknaden erbjuder över dubbla pengar på att Atletico Madrid ska klara av att vinna med handikapp siffror blir det genast intressant att kika närmare på ett spel.

Efter att ha spelat lysande i princip hela året så åkte Atletico Madrid till Moskva för returmötet mot Lokomotiv. Förvisso vann Atletico Madrid det mötet med 5-1 men på bekostnad av att spelarna var en aning trötta och viktiga pjäser borde ha vilats, så klart. Nu har det varit landslagsuppehåll där ett flertal har fått bra med vila så Atletico Madrid spelarna ska vara utvilade och hög motiverade till att kämpa vidare. Till mötet mot Deportivo saknas dock Griezmann och Vitolo men det finns dock fullgoda ersättare för att klara av uppgiften.

Det ska mycket till för att Deportivo La Coruna ska hålla sig kvar i ligan denna säsong. De har överhuvudtaget ingen vinst på de tio spelade ligamatcher, formen är katastrofal och på bortaplan har de fem förluster i rad. Det handlar inte bara om att Deportivo La Coruna förlorar borta utan de gör det med stora siffror. Se här deras åtta senaste bortamatcher:

LaLiga: 9/3, 2018
Girona 2 - 0 Deportivo

LaLiga: 28/2, 2018
Getafe 3 - 0 Deportivo

LaLiga: 17/2, 2018
Alaves 1 - 0 Deportivo

LaLiga: 2/2, 2018
Real Sociedad 5 - 0 Deportivo

LaLiga: 21/1, 2018
Real Madrid 7 - 1 Deportivo

LaLiga: 7/1, 2018
Villarreal 1 - 1 Deportivo

LaLiga: 17/12, 2017
Barcelona 4 - 0 Deportivo

LaLiga: 2/12, 2017
Sevilla 2 - 0 Deportivo

En ytterligare faktor som försvårar läget för Deportivo är att vänsterbacken Fernando Navarro är avstängd. Jag har svårt att se hur Deportivo överhuvudtaget ska kunna skapa något farligt mot ett så pass starkt försvar som Atletico Madrid har och lika svårt att se hur Deportivo ska kunna täppa till bakåt.

Därmed finner jag ett stort värde i att spela på att Atletico Madrid vinner med minst två mål och lägger ett spel på Atletico Madrid -1,5 mål till 2.11 i odds hos Scandibet .
---
Preliminär startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Diego Godin, Stefan Savic, Lucas Hernandez, Saul Niguez, Thomas, Gabi, Koke, Kevin Gameiro & Diego Costa.

Preliminär startelva Deportivo: Ruben Martinez, Luisinho, Raul Albentosa, Sidnei, Juanfran, Sulley Ali Muntari, Pedro Mosquera, Guilherme, Adrian Lopez, Florin Andone & Lucas Perez.
---

This is the stats tab
This is the post tip