bet365 livestreamar alla La Liga-matcher.

Spelar Atletico Madrid -1,5 till 2.05.

2. Atl. Madrid 27 20 4 3 63:21 64
9. Espanyol 27 10 6 11 32:33 36

Hemma:
2. Atl. Madrid 14 11 3 0 43:9 36

Borta:
12. Espanyol 13 3 4 6 13:17 13


Läget i lagen:

Miranda (23/1) och Mario Suarez (13/0) är avstängda, Adrián (16/1) och Manquillo (3/0) är skadade.

Tänkbar elva Atletico Madrid:
Courtois
Juanfran Alderweireld Godà­n Filipe
Sosa Gabi Koke Arda
Villa Costa


Espanyol har skadefritt lag.

Tänkbar elva:
Casilla
Là³pez Colotto Moreno Fuentes
Sánchez Là³pez
Simao Pizzi Stuani
Garcà­a

Atletico har löst en -1,5-lina i åtta hemmamatcher i år. Kryssat mot Barca, Real och Sevilla, sen har man tre uddamålssegrar.
Espanyol har bara förlorat med två mål eller mer vid två bortamatcher i år. Däremot har man misslyckats med att göra mål i sex av bortamatcherna. Atletiico har hållit nollan i åtta hemmamatcher så frågan är om det blir något mål från Espanyol denna gång.

Kommentar:
Espanyol är inte särskilt bra på bortaplan, men man förlorar sällan stort. Bland annat har man två uddamålstorsk borta mot Real och Barca i år. Tror dock Atletico löser linan här ändå. Efter en tveksam period är hemmalaget nu på gång igen. Mål av Costa i veckan och i förra ligamatchen gjorde även Villa mål. Efter första mötet med Milan åkte man på stryk mot Osasuna i omgången efter. Det var dock i en tuff bortamatch. Nu har man fördelen av att spela hemma för en fanatisk publik.

Espanyol är inte vassa på bortaplan och har svårt att göra mål. Garcia är väl det riktiga hotet men tenderar bli lite ensam. Blir rätt lätt för AM:s starka baklinje att lösa det. Espanyol vann hemmamötet i höstas, men nu tror jag AM tar revansch. Har dessutom vunnit fem av de senaste sex mot Espanyol hemma.

Espanyol ligger dessutom på en ganska bekväm mittenplacering. Behöver inte riskera något neråt, samtidigt som det är långt uppåt. Många väntar på att AM ska börja tappa och för några veckor sedan såg det ut som det var på gång. Men nu har det sett bättre ut igen och jag tror man klamrar sig fast i toppen även efter den här omgången.

2/3-0?

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip