På Wanda Metropolitano tar ligatvåan Atletico Madrid emot Levante, i en match som Atletico Madrid bara enkelt ska klara av att ta tre poäng. Anledningarna till detta är för att Atletico Madrid är flera klasser bättre än Levante, på alla positioner, samt att Levante har en gedigen lång skadelista och dessutom två spelare avstängda. Därmed är jag övertygad om att Atletico Madrid göra ett tidigt mål direkt, vinner första halvleken och håller undan och vinner matchen.

Atletico Madrid har spelat en hel del matcher på sistone. Det blev en 0-1 förlust i Europa League borta mot Sporting Lissabon, men där hade Atletico Madrid redan 2-0 från det första mötet. I övrigt tågar Atletico Madrid på i ligan, där de har nio raka hemmasegrar i rad. Mot Levante ska det inte bli något annat än kross, precis som det har varit då lagen tidigare har mötts. Här är de senaste två matcherna då Atletico Madrid har varit hemmalaget:

Fotboll LaLiga: 2/1, 2016
Atletico Madrid 1 - 0 Levante

Fotboll LaLiga: 3/1, 2015
Atletico Madrid 3 - 1 Levante

Endast Thomas Partey är avstängd i Atletico Madrid, som inte har några nya skador, men det ser mycket värre ut för Levante än något annat lag i ligan.

Det är svårt att tro att Levante har fem matcher i rad i ligan utan förlust. I den senaste 2-1 vinsten hemma mot Las Palmas fick både Jorge Andujar Coke och Ruben Rochina se röda kort. Inte nog med det! Levante har den längsta skadelistan i La Liga. Spelare som är tillbaka i träning och som saknas sedan tidigare är följande: Jason, Sasa Lukic, Emmanuel Boateng, Alex Alegría, Tono, Check Doukoure, Raul Fernandez, Ivan Lopez och Antonio Luna. Även om samtliga inte är ordinarie startelva spelare så är det ett stort avbräck att ha så pass många både ordinarie spelare och avbytare borta, när Levante ska möte kanske det tuffaste försvaret i ligan. Det blir väldigt svårt att göra något mål samt även att försvara sig mot Griezmann och kompani.

Då detta är en alldeles för enkel uppgift för Atletico Madrid finner jag ett värde i att spela att de ska vinna första halvlek och sedan även matchen. Jag lägger ett spel på Atletico Madrid, halvtid/fulltid till 1.77 i odds hos Bethard .
---
Preliminär startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Juanfran, Diego Godin, Stefan Savic, Sime Vrsaljko, Angel Correa, Saul Niguez, Gabi, Koke, Fernando Torres & Antoine Griezmann.

Preliminär startelva Levante: Oier Olazabal, Chema, Rober Suarez, Erick Cabaco, Pedro Lopez, Ivi Lopez, Jose Campana, Jefferson Lerma, Jose Luis Morales, Roger & Giampaolo Pazzini.
---

This is the stats tab
This is the post tip