Den här matchen klassas som en högriskmatch i Spanien. 500 ryska huliganer har rest till Madrid och kommer bevakas av över 1500 poliser.
Matchen är väl inte glödhet på Estadio Wanda Metropolitano, men man räknar ändå med runt 45 000 åskådare.
Atletico Madrid är stora favoriter i det här mötet. Laget har imponerat stort i ligan, även om man föll med 1-0 mot Barcelona senast.
Titelchansen är därmed borta, men man har jättechans att bli tvåa i serien – har hela 7 poäng ned till Real Madrid. Så laget kan prioritera Europa League.
Atletico har som sagt toppform och väldigt mycket klass i laget, inte minst på topp i Griezmann och Diego Costa. Det har gjort att spelare som Juanfran och Fernando Torres inte ens fick göra inhopp mot Barca. Så truppen är spetstig, bred och fräsch.
Man möter i kväll ett Lokomotiv Moskva med stora, stora offensiva avbräck.
Lagets två bästa offensiva spelare Jefferson Farfan (8 matcher i Europa League/4 mål) och Ari (2/0) har båda lämnats kvar hemma i Moskva.
Det gör att Lokomotiv Moskva åker till Spanien för att parkera bussen, skicka långt och kriga för 0–0, för at få med sig ett OK resultat till returen där både Farfan och Ari förväntas kunna spela.
Om det lyckas?
Icke, men det kommer inte vara fel på inställningen.
Jag tror som sagt att Atletico kommer föra den här dansen från början till slut, och kommer lägga två spel.
Lokomotiv flest kort till 1.74 hos LeoVegas . Spelas med medelinsats.
Atletico Madrid -3.5 hörnor till 2.05 hos LeoVegas . Spelas med lägre insats.

Troliga startelvor:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luis; Correa, Saul, Thomas, Koke; Griezmann, Diego Costa.

Lokomotiv Moskva (4-1-4-1): Guilherme; Rybus, Pejcinovic, Kverkvelia, Ignatjev; Denisov; Ale. Miranchuk, Ant. Miranchuk, Kolomeytsev, Manuel Fernandes, Eder.

This is the stats tab
This is the post tip