bet365 livestreamar alla La Liga-matcher.

Atlético Madrid jagar tre nya poäng för att kunna jobba sig ikapp Real Madrid i tabelltoppen. Med ett klockrent försvar och anfall som börjat prestera tror jag att Valencia får det tufft på Vicente Calderon.

Förra säsongen
Atletico Madrid - Valencia 1-1
Valencia - Atletico Madrid 3-1

LA LIGA
4. Atlético 8 5 1 2 12 4 8 16
8. Valencia 8 3 3 2 7 5 2 12

Atlético hemma
4 2 1 1 5 3 7

Formen
V, V, O, F, F

Senaste match
Atlético - Astana 4-0

Valencia borta
4 1 1 2 2 4 4

Formen
V, V, F, V, V

Senaste match
Valencia - Gent 2-1

Positiv trend för Atlético Madrid som fick hjälp med att få loss på målskyttet i CL mot ett dundersvagt Astana (4-0). Viktigt att Jackson Martinez fick hänga en balja för det är offensiven som inte fungerat riktigt som Diego Simeone önskat i säsongsinledningen. Men nu kanske det lossnat på riktigt. 1-1 mot Real Madrid, 2-0 borta mot Real Sociedad och 4-0 mot Astana är en trevlig trend och utöver Viettos frånvaro ska samtliga gubbar finnas till förfogande. Atlético har släppt in imponerande fyra mål bakåt så där har argentinaren träffat rätt i lagbygget. Med en stabil grund att stå på och nytt självförtroende efter tre bra matcher så tror jag inte Valencia orkar hålla emot på bortagräset. Torskade borta mot Athletic Club Bilbao (1-3) men vände sedan med 3-0 hemma mot Malaga och seger i CL hemma mot Gent. Lyckades undvika förlust i fjol men har de senaste åren annars haft svårt för Atlético.

Preliminära startelvor (Sportsmole)

Atletico Madrid possible starting lineup: Sotiriou; Juanfran, Gimenez, Godin, Luis; Correa, Fernandez, Mendes, Koke; Griezmann, Martinez

Saknas: Vietto

Valencia possible starting lineup: Jaume; Cancelo, Mustafi, Santos, Gaya; Parejo, Fuego, Gomes; Mina, Alcacer, Piatti

Saknas: Ryan, Elves, Abdennour

SPELTIPS
Tror att Atlético vinner och får man in en tidig boll kan det bli en säker seger i kolumnen. Spelar hemmalaget -1 asian till 2,03 hos bet365 (3/5 units).

Vad spelar ni?

@lellesandahl på twitte

This is the stats tab
This is the post tip