Atlético Madrid asian -1 hemma mot Sevilla spelas.

Uddamålsvinst = Pengarna tillbaka
Tvåmålsvinst = Full vinst på spelet.
Sevillapoäng = Förlust på spelet.

Rak etta eller -0.75 finns som alternativ till lägre odds för den som hellre vill spela det.

Bra skadeläge för hemmalaget, som inte spelar sin CL-match förrän på onsdag. Sevilla har hemmamatch i CL redan på tisdag, vilket gör att de spelar tre matcher på sex dagar - hur prioriteras den här svåra fajten?

Tänkbar hemmaelva:

Oblak,
Juanfran, Hernandes, Godin, Luiz
Koke, Niguez, Partey, Carrasco
Griezmann, Correa

Sevilla saknar Escudero och Kjaer - vilket gör att det blir en nykomponerad backlinje här.

Tänkbart lag:

Rico;
Mercado, Carriço, Lenglet, Carole;
N’zonzi, Pizarro, Banega;
Navas, Muriel, Sarabia.

Sevillas utdelning i de tre senaste matcherna är väldigt smickrande. Att de fick med sig 2-2 mot Liverpool i CL var något av ett rån - släppte till en mängd målchanser där. Vann sedan med 1-0 borta mot Girona, i en match där nykomlingen missade en straff på tilläggstid. I veckan besegrades Las Palmas efter ett sent segermål av Navas. Sånt där brukar ju jämna ut sig...

Tufft motstånd för Sevilla nu. Atlético grävde fram en seger i den viktiga premiärmatchen på Estadio Wanda förra helgen. Följde upp det med en riktigt tung bortaseger mot Bilbao i veckan. Med Griezmann tillbaka adderar Simeone nödvändig spets offensivt.

Båda lagen är obesegrade hittills och Sevilla ligger faktiskt snäppet före AM i tabellen. Men då hemmalagets schema varit rätt tufft, med bland annat 4 bortamatcher, har Sevilla haft det relativt gynnsamt vad gäller motstånd. För mig skiljer det en klass mellan lagen och det känns som att det kommer skilja en del poäng mellan lagen när ligasäsongen summeras. AM tuffar på med sin stomme medan jag är lite mer osäker på årets Sevilla-upplaga. Tycker hemmalaget ska ha bra chans och backar därmed upp Simeones gäng.

This is the stats tab
This is the post tip