Över 1,5 mål i första halvlek mellan Barca och Juventus testas.

Juventus vann med 3-0 i match ett och det är med andra ord bara full fart framåt som gäller för Barcelona. Igen. Precis som mot PSG. Även om Juve asfalterade Barca senast så skapade ändå katalanerna en del lägen. Italienarnas defensiv är bättre än PSG:s, men samtidigt vet vi vad tres amigos är kapabla till en bra dag.

Vi vet också att Barcas defensiv är väldigt sårbar. Allegri är slipad och Juventus kommer säkert dra ner på tempo och fokusera väldigt mycket på riskminimering defensivt till en början. Men å andra sidan innebär ett Juventusmål att barca måste göra fem, vilket försvårar utgångsläget ytterligare. Med tanke på vad som finns att tillgå framåt lär Juventus kunna såra Barca i omställningarna.

Tänkbara lag:
Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaà­n.

Barcelona:
Ter Stegen; Mascherano, Piqué, Umtiti; Rakitić, Busquets, Iniesta, Sergi Roberto; Messi, Luis Suárez, Neymar.

Priserna på överspel i matchen är rejält nedtryckta. Över 2,5 ger i nuläget runt 1.40 medan ö3 är klar favorit. Det är lätt att förstå varför med tanke på utgångsläget. Någonstans köper jag det. Jag tror det blir full fart framåt från start för Barcas del och lockas därför mer av att det blir två eller fler mål i första halvlek.

This is the stats tab
This is the post tip