Under 10 hörnor asian spelas i mötet på Camp Nou.
Det innebär vinst vid nio hörnor eller färre. Pengarna tillbaka vid exakt tio och förlust om det blir elva eller fler.

Returmöte väntar på Camp Nou för att bestämma vem som går vidare till kvartsfinal. Vi har 1-1 med oss från matchen i London. Det innebär att Chelsea måste göra minst ett mål annars är man utslagna.

Barcelona har spelat fyra matcher sedan matchen mot Chelsea. 10/12 möjliga poäng får ses som klart godkänt. Barcelona har åtta poäng ner till Real Madrid, och med bara tio matcher kvar så känns ligatiteln nära för Barcelona. Barcelona kommer förmodligen föra spelet med ett stort bollinnehav, likt matchen på Stamford Bridge. Då hade de 73% av bollinnehavet. Barcelona vill inte spela för mycket på kanterna för i huvudspelet har man inte mycket att komma med mot engelsmännen. Det ska gå centralt via Messi.

Även om Chelsea behöver göra mål så kommer man backa hem och låta Barcelona får sätta tempo i matchen och Chelsea får försöka försvara det läget de har. Om man lyckas med det i första halvlek så behövs det flyttas upp lite högre upp i planen men det lär ta ett tag innan vi ser något sånt spel från de blåklädda. När man väl får chansen så kommer det gå fort och det ska gå rakt mot mål. Hazard och Willian kommer försöka använda sin snabbhet för att rycka loss.

Inget av lagen är något "hörnlag". Båda går som sagt främst fram centralt i anfallsspelet. Första mötet i London slutade hörnorna 3-4.

Jag spelar under 10.0 hörnor @2.01 hos Betsafe med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip