Söndagens sista match i den spanska La Liga spelas på Camp Nou där tabell ettan Barcelona tar emot skadedrabbade Deportivo La Coruna. Då Barcelona endast har släppt in fyra mål på hemmaplan, två av dessa i samma match mot Celta Vigo senast, blir det oerhört svårt för Deportivo att spräcka Marc-Andre ter Stegens nolla. Därmed finner jag det intressant att kika närmare på ett spel på att båda lag inte gör mål i denna kvällsmatch.

Att Barca gör mål hemma råder ingen tvekan om, även om det kommer att komma en match där de inte gör det. De har haft ett späckat schema som avslutas den 23 december 2017 med El Clasico borta. Mötet mot Deportivo ska bara vinnas och här ska det inte bjudas på något onödigt. Varför lägger jag då inte ett spel bara på att Deportivo La Coruna inte ska göra mål. Därför att oddset inte är så mycket annorlunda. Oddset på att Barcelona gör mål hemma är 1,01 så då är det lika bra att ha ett mervärde utifall det skulle skita sig för Barca att näta - för någon gång ska även detta ske.

Deportivo La Coruna är ett försvarsinriktat lag som gärna skulle nöja sig med 0-0 i detta möte. Här kommer de enbart att satsa på försvar och hoppas på att några omställningar och kontringar ska leda till ett mål framåt. Det blir dock svårt, med tanke på hur bra Ernesto Valverde har förstärkt försvaret sedan hans ankomst. Deportivos skadelista är dessutom lång. Se här:
Federico Cartabia, Bicho, Saúl García Cabrero, Gerard Valentín, Alejandro Arribas, Raul Albentosa, Bruno Vilela Gama, Luisinho, Costel Pantilimon och Guilherme. Alla dessa är inte startelva spelare, nej, men när även andrahands alternativ saknas på positioner där startelva spelare redan är borta är det tungt för Deportivo La Coruna att klara av denna uppgift.

Förra säsongens möte på Camp Nou slutade med 4-0 till Barcelona. Även denna gång ska de klara av att inte släppa in något mål. I mitt tycke finns det värde i oddset 1.80 på att båda lag inte ska göra mål så jag lägger ett spel hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip