Tisdagens andra och sista match i den spanska La Liga spelas på Camp Nou där Barcelona tar emot Eibar. I det förra mötet lagen mellan blev det ett målkalas, vilket jag också lätt kan se bli fallet återigen - med tanke på att Barcelona har startat säsongen på bästa möjliga sätt, samtidigt som Eibar har kommit igång. Detta möte ska bara sluta med över 3.5 mål i två av tre spelade matcher. När marknaden erbjuder ett betydligt högre odds än så finns det givetvis värde att hämta.

Efter fyra spelade matcher i ligan har Barcelona tagit full pott. I öppningsmatchen, som alltid brukar vara något av en utmaning, blev det 2-0 mot Betis. Därefter 2-0 borta mot Alaves och sedan hela 5-0 hemma mot lillebror Espanyol. I Champions League matchen efter det blev det 3-0 mot självaste Juventus och senast vände de 0-1 underläget till 2-1 borta mot Getafe. Där släppte Barcelona in sitt första mål för säsongen. Försvaret såg inte helt hundra ut, så det finns goda möjligheter även för Eibar att göra något mål här.

Dessvärre blev Ousmane Dembele skadad, vilket givetvis påverkar detta spel negativt. Dock ska Barca klara av att göra 3-5 mål ändå på Eibar.

Efter en stark ligapremiär med vinst borta mot Malaga med 1-0, blev det två förluster i rad, mot Athletic Bilbao hemma med 0-1 och Sevilla borta med 0-3. Senast blev det dock en vinst hemma mot Leganes, där Eibar kom igång ordentligt med sitt anfallsspel. Där borde de ha utnyttjat sina tillfällen ännu bättre och gjort ytterligare mål - något som jag kan tänka mig att de har tränat på ytterligare under helgen för att kunna utmana Barcelona. Att Eibar inte släppte in något mål bakåt ska de också vara glada för, då Leganes hade sina svackor i anfallsspelet. Däremot håller inte Eibars försvar mot Messi/Suarez/Deulofeu, samt att Eibar spelar ett högt spel som kommer att gynna Barcelona.

De senaste fyra möten lagen emellan har slutat med minst fyra mål per match. På Camp Nou blev det 4-2 senast och säsongen innan dess blev det 3-1, så möjligheterna är som sagt stora att vi återigen får se massvis av mål. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1.73 på över 3.5 mål i matchen och lägger ett spel på Betfair .

(OBS - spelet läggs inte hos Betfair Spelbörsen, utan hos Betfair Odds, där alltså Betfair har sin egen sportsbook)

This is the stats tab
This is the post tip