Testar asian +1,5 på Sporting borta mot Barcelona. Spelet innebär vinst om bortalaget tar poäng eller om Barca vinner med högst ett mål.

Barca har säkrat gruppsegern.

1 Barcelona 5 3 2 0 7-1 11
2 Juventus 5 2 2 1 5-5 8
3 Sporting 5 2 1 2 8-7 7
4 Olympiakos 5 0 1 4 4-11 1

Matchen kommer lite olägligt för Barcas del. Tuff match mot Celta Vigo i helgen (endast 2-2 efter en sen bortakvittering). Kommande helg väntar knepig bortamatch mot Villareal. Inget optimalt skadeläge heller:
Umtiti haltade ut från helgens ligamatch - ett avbräck om ersättaren heter Vermaelen...
Även Iniesta bommar matchen.
Dembele skadad sedan tidigare. Mascherano också out.

Oklart hur Valverde tänker kring startelvan. Bästa möjliga trupp har tagits ut, om det även blir bästa möjliga startelva återstår att se. Men mot Juventus i förra CL-matchen vilades Messi från start - är inte otänkbart att så blir fallet igen. Tänkbart lag:

Cillessen: Semedo, Piqué, Vermaelen, Digne: Gomes, Roberto, Denis Suárez: Deulofeu, Alcàcer, Messi


Sporting har gjort en riktigt fin CL-höst och nöp ju faktiskt en pinne mot Juventus på hemmaplan. Förlorade knappt hemma mot Barcelona (1-0) och pressade Juventus länge i Turin (vilket för övrigt var senaste förlusten). Har ett rätt fint lag med ett par riktiga talangfulla portugiser kryddat med ett par mer rutinerade pjäser som Bas Dost, Coates och Adrien Silva. Bra form.

Tänkbart lag:
Patrício; Piccini, Coates, Mathieu, Coentrão; William Carvalho, Battaglia: Gelson, Fernandes, Acuña: Dost

Spelade sin ligamatch i fredags och har en dags extravila här. Har allt att spela för då de skulle kunna gå om Juventus om italienarna floppar i Grekland. Tycker de ska ha bra chans att hänga med ett skadedrabbat Barca som inte har något att spela för här.



This is the stats tab
This is the post tip