Det räcker med en poäng i kväll för Manchester United (tagit 12 poäng i CL-spelet på 4 matcher) för att säkra gruppsegern.
I det perspektivet är det alltid riskfyllt att kliva in på en rak tvåa.
Jag är medveten om "risken" (att man inte tömmer sig vid likaläge och kvarten kvar), men tycker ändå det finns värdet i den här tvåan till runt 2.00 i odds.
Efter att Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic nu är tillbaka har Mourinho hur mycket valmöjligheter som helst. Och även om den duon troligen inte startar i kväll så vet resten av truppen om konkurrenssituationen.
Det gäller att ta chansen nu medans den finns, för det börjar bli trångt. Till och med på bänken... Senast mot Newcastle (klar seger med 4–1) fick en sådan som Henrikh Mkhitaryan inte plats på just bänken.
Snacka om tuffa bud.
Så trots "lite motivationsbrist" tror jag inställningen hos United-spelarna är väldigt bra. Utöver comebackande duon Pogba (startade sist) och Zlatan (inhopp) är nu Marcos Rojo och Luke Shaw så pass hela att de kan starta matcher.
Jag är alltså inne på att Mourinho kan ställa upp med en riktigt fräsch och motiverad elva, det trots rotation. Och att spelarna som kommer in är riktigt sugna.
Mourinho har även sagt att Zlatan inleder på bänken och att han troligen får ett längre inhopp än senast. Att kasta in en vrålhungrig och målkåt Zlatan med 30 minuter kvar gör ju inte direkt ont...
Basel, som tagit 6 poäng i CL-spelet, har två tunga avbräck, kanske lagets två viktigaste spelare saknas. Det är så klart jobbigt. Det ihop med Uniteds harmoni, form och klass gör att jag tycker tvåan är spelvärd till runt 2.00.

Läget i lagen.
Basel:
Basel saknar sin mittfältsmotor Xhaka (brorsa till Arsenals Xhaka) och skyttekungen van Wolfsvinkel (stor flopp i Norwich). Det är två jobbiga avbräck.

Manchester United:
Trion Eric Bailly, Phil Jones och Michael Carrick är kvar hemma i Manchester. Annars ser det som sagt mycket bra ut i truppen numera!

Möjlig Man United-elva:
De Gea: Darmian, Smalling, Lindelöf, Shaw: Matic Fellaini: Lingard, Mkhitaryan, Martial: Lukaku.

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög).

This is the stats tab
This is the post tip