Över 2,5 mål + BLGM ja spelas till 1.90 i Bayern-Real Madrid.

Svårt att inte se mål i den här matchen.
Lewandowski, Muller, Wagner, James Rodriguez, Ribery och Robben på ena sidan.
Ronaldo, Benzema, Isco, Modric, Kroos, Bale, Ansensio på den andra.

Lagen behöver väl ingen närmare prestation.

Real var spellediga i helgen medan Bayern vilade spelare som Robert Lewandowski, Franck Ribery, Thomas Müller, Javi Martinez, Joshua Kimmich, Mats Hummels och David Alaba i matchen mot Hannover. Bayern har vunnit tyska ligan redan, medan Real Madrid kommer sluta tvåa eller trea i La Liga. Så bägge lagen har kunnat maximera förberedelserna till den här matchen.

Helt klart är att vi har att göra med två lag som är bättre framåt än bakåt. I ligaspelet är Bayern ofta så pass överlägsna att försvaret inte testas. Ändå har man, med tre omgångar kvar, redan släppt in lika många mål som förra säsongen. Släppte in mål i 4/6 gruppmatcher i CL och 2/4 slutspelsmatcher hittills. Sevilla skapade en hel del båda hemma och borta faktiskt. Så något betongförsvar har vi inte att göra med - när motståndet är tillräckligt bra för att hota Bayernförsvaret tillräckligt många gånger släpper tyskarna ofta in åtminstone ett mål.

Om vi exkluderar Reals Apoel-matcher har de släppt in mål i 7/8 CL-matcher den här säsongen. Nollan kom borta mot Juventus, då en Dybala-utvisning efter en dryg timme hjälpte. I ligaspelet har Real släppt in nästan dubbelt så många mål som Barcelona och Atletico Madrid. De spelar ofta med rätt stor risk och det ligger inte riktigt i lagets natur att jobba in 0-0 i den här typen av matcher.

Svårt att se något av lagen hålla nollan här. Bayern med hemmaplan mot ett Real med en Ronaldo i storform målmässigt. När lagen möttes i fjol slutade bägge matcherna 2-1 till bortalaget. Kan se något liknande här, men blir inte förvånad om det blir ännu fler mål.


This is the stats tab
This is the post tip