Belgien tar emot Grekland i en som jag tror kan bli avgörande för utgången i den här gruppen.


1 Belgien 4 4 0 0 21-1 12
2 Grekland 4 3 1 0 9-2 10
3 Bosnien-Herce 4 2 1 1 8-5 7

Belgien går som tåget än så länge i kvalet och har en imponerande målskillnad på 21-1 med fyra matcher spelade. Kommer från vinst mot Estland med otroliga 8-1. Laget får klara sig utan Eden Hazard som lämnat landslaget efter en skada. Absolut ett stort avbräck men med Belgiens bredd så finns det gott om alternativ. Har fortsatt en del att välja på i offensiven. Dembélé, De Bruyne, Carrasco, Mertens, Benteke samt Lukaku som är in sin livsform. Han leder hela skytteligan i Premier League och bör få starta ikväll.

Grekland håller jag inte särskilt högt. Vann EM 2004 men den sagan är historia idag och trots att man ligger tvåa i gruppen skiljer det klasser mellan lagen ikväll. Grekland kommer fightas mot Bosnien om andra platsen. Men tror Bosnien kommer bli för tufft för Grekerna.

Bosnien har mött båda lagen och spelade 1-1 mot Grekland. Men blev överkörda av Belgien på bortaplan med 4-0. Kan tänka mig att det blir något liknande ikväll för Belgien.

Belgien har vunnit alla fyra matcher väldigt enkelt.
Cypern- Belgien 0-3
Belgien-Bosnien 4-0
Gibraltar-Belgien 0-6
Belgien-Estland 8-1

Belgien ska vara numret större ikväll trots att största stjärnan i Hazard inte finns med. Över 90 minuter ska Belgien återigen få en enkel seger mot Grekland. Jag spelade för några dagar sedan och fick 1.99 men 1.93 är väldigt bra det också.

Jag spelar Belgien -1,5 @1.93 hos Unibet med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip