Roma -1,5 mål spelas till 2,06 hos Bethard .

Tabell:
9 Roma 3 2 0 1 5:3 +2 6p
20 Benevento 4 0 0 4 1:10 -9 0p

Inledande matcher:
Benevento - Perugia 0-4 (Coppa Italia)
Sampdoria - Benevento 2-1
Benevento - Bologna 0-1
Benevento - Torino 0-1
Napoli - Benevento 6-0

Atalanta - Roma 0-1
Roma - Inter 1-3
Roma - Atletico Madrid 0-0
Roma - Hellas Verona 3-0

Benevento var laget jag tippade som jumbo inför säsongen. Benevento gör sin första säsong någonsin i Serie A och har fått tuffast möjliga start. 4 förluster på de 4 inledande matcherna och 1-10 i målskillnad gör att man ligger sist i serien. Truppen har oerhört lite Serie A-rutin och i ärlighetens namn känns den mer gjord för Serie B. Senast fick laget en rejäl käftsmäll när man besökte San Paolo och topplaget Napoli - slutresultatet skrevs 6-0.

Roma och den nye tränaren Di Francesco har inlett säsongen helt okej. Förlusten mot Inter var en stark insats och huvudstadsklubben förtjänade mer. Offensiven som såg så fin ut förra säsongen har sett något sämre ut inledningsvis under Di Francesco, men senast mot bottenlaget Hellas Verona fick Roma in 3 bollar (2 av Dzeko) vilket kändes nödvändigt. Defensivt har det däremot sett förvånansvärt bra ut. Inte minst Alisson Becker mellan stolparna.

Förväntade laguppställningar:

Benevento 4-4-2

Coda Puscas
Lazaar Memushaj Cataldi Lombardi
Di Chiara Lucioni Antei Venuti
Belec

Skadad: Costa, Ciciretti (KEY), Iemmello, D'Alessandro, Djimsiti

AS Roma 4-3-3

El Shaarawy Dzeko Ünder
Pellegrini Gonalons Nainggolan
Kolarov Jesus Manolas Florenzi
Alisson

Skadad: Karsdorp, Emerson, Nura

Roma känns harmoniskt efter en poäng mot Atl Madrid och 3-0 hemma mot Hellas Verona. Florenzi är tillbaka i startelven och nu åker man på en av de kortaste bortaresorna när man besöker jumbon Benevento. Hemmalaget lär fokusera på defensiven i första hand, inte minst med tanke på 0-6 förlusten senast. Får Roma bara hål på hemmalaget i hyfsad tid bör det här bli en enkel seger. Benevento är i stort poängbehov men det är inte mot det här typen av motstånd poängen ska trilla in.

Får Roma bara hål på Benevento så kan siffrorna springa iväg känns det som.

Tippar 0-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip