Viktig match i botten av tabellen där SPAL ser sin chans att plocka tre poäng mot en historiskt dålig nykomling.

Serie A
18. Spal 16 2 5 9 15:28 11
20. Benevento 16 0 1 15 8:38 1

Benevento hemma
8 0 1 7 5:20 1

Formen
F, O, F, F, F

Senaste match
Udinese - Benevento 2-0

Spal borta
8 0 2 6 5:16 2

Formen
O, F, F, F, O

Senaste match
SPAL - Hellas Verona 2-2

Vi kan vara säkra på att SPAL kommer ta den här uppgiften på allvar, trots att Benevento varit historiskt dåliga och bara tagit EN poäng på 16 omgångar och har 8-38 i målskillnad. Anledningen är att tabelläget för SPAL också är kritiskt och tre poäng i kväll hade inneburit att klubben mycket väl kan vara ovanför nedflyttningsstrecket när omgången summeras.

SPAL tog sig tillbaka från 0-2 till 2-2 hemma mot Hellas Verona efter en magisk upphämtning i Ferrara. Trots att det höll på att gå ett h-vete så avslutades förra veckan med optimism. Benevento då? Lyckades inte följa upp den historiska Serie A-poängen (där målvakten absurt nog nickade in 2-2 hemma mot Milan) borta mot Udinese utan föll med klara 2-0. Det verkar som den gode Armenteros kommer kunna få starta i kväll vilket blir spännande att se. Men jag är inne på att Benevento är för oskickliga för att vinna på beställning, speciellt när försvaret läcker som ett såll.

I SPAL spelar flertalet kompetenta Serie A-spelare som Floccari, Paloschi, Viviani. Inga toppennamn men jag tror att SPAL kan göra det som krävs för att straffa hemmalaget och stjäla med sig tre poäng - i så fall kommer den första trepoängaren sedan Genoa hemma (1-0) för sex omgångar sedan och den första på bortaplan.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Benevento (4-3-3) Brigonoli - Letizia, Djimsiti, A Costa, Di Chiara - Memushaj, Cataldi, Chibsah - Ciciretti, Armenteros, D'Alessandro

Saknar: Lucioni

SPAL (3-5-2) Gomis - Salamon, Vivari, Cremonesi - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Grassi, Mattiello - Paloschi, Antenucci

Saknar: Costa, Puluzzi, Konate

SPELTIPS
Spelar SPAL asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 1.94 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip