Nykomlingarna Benevento gästas av Torino på söndag 18:00. Raka tvåan spelas till 1,83 hos bet365 .

Säsongsinledning:
Bologna - Torino 1-1
Torino - Sassuolo 3-0

Sampdoria - Benevento 2-1
Benevento - Bologna 0-1

Nykomlingarna Benevento i landskapet Kampanien gör sin första säsong någonsin i det italienska finrummet. Inledningen på säsongen kunde ha varit bättre. Även fast spelet sett okej ut så har det slutat med två förluster på de inledande två matcherna. Jag personligen tippade Benevento att hamna sist i serien i mitt blogginlägg inför säsongen. Truppen har lite rutin från Serie A och spelare för spelare så känns laget mer gjort för Serie B.

Torino har inlett säsongen starkt. Fyra poäng borde dock ha varit sex eftersom man hade en boll i nätet mot Bologna som blev felaktigt bortdömt. Truppen ser spännande ut och provinslaget Torino bör kunna vara med att utmana om Europaplatser den här säsongen. Anfallstrion Ljajic, Belotti och Falque har jag tidigare sagt är en av seriens absolut bästa offensiver, och det håller jag fast vid. Nu har laget förstärkt ytterligare i anfallsväg då Niang från Milan har anlänt till klubben.

Förväntade laguppställningar:

Benevento 4-4-2

Coda Iemmello
D'Alessandro Memushaj Cataldi Ciciretti
Lazaar Costa Lucioni Venuti
Belec

Skadad: Lombardi, Chibsah

Torino 4-2-3-1

Belotti
Niang Ljajic Falque
Baselli Rincon
Barreca Moretti N'Koulou De Silvestri
Sirigu

Skadad:
Valdifiori

Värt att nämna är att den förre PSG-målvakten Sirigu nu vaktar stolparna för Torino istället för Joe Hart och att högerbacken Zappacosta lämnat för Chelsea.

Raka tvåan har till priser runt 1,80+ känns som en no-brainer. Avanti Toro!

Tippar 1-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip