Ö10,5 hörnor spelas i den avgörande match om man ska få spela i Europa League eller Champions League i vår.

1 Napoli 5 2 2 1 9-7 8
2 Benfica 5 2 2 1 9-8 8
3 Besiktas 5 1 4 0 9-8 7
4 Dyn Kiev 5 0 2 3 2-6 2

Så ser gruppen ut inför sista omgången och för Benficas del gäller det att vinna ikväll för att vara säkra på att ett avancemang till Champions League. Skulle man inte vinna så får man förlita sig på att Besiktas inte vinner borta i Kiev, men det är naturligtvis inget man kan räkna med. Så då gäller för Benfica att trycka å och gå för vinst ikväll.

Hörnor i deras respektive matcher den senaste tiden:

Maritimo-Benfica 4-9
Benfica-Moreirense 10-2
Besiktas-Benfica 5-2
Porto-Benfica 7-9

Napoli-Inter 5-7
Napoli-Sassuolo 9-3
Napoli-Dynamo Kiev 17-2
Udinese-Napoli 4-7

Napoli reser till Portugal med följande förutsättningar. Skulle man förlora så är man beroende av Dynamo Kiev. Vid kryss kommer man som sämst tvåa i gruppen och därmed vidare till åttondelsfinal. Vid vinst ikväll så vinner man gruppen. Huvudmålet är självklart att försvara den poängen man har men Napoli har en stark offensiv och jag tror att får man chansen så kommer man flytta upp och även få lite bollinnehav. Värt att nämna är att vinna gruppen ger laget betydligt bättre förutsättningar i åttondelsfinal, då man kommer lottas mot en grupptvåa istället för en gruppetta.

Tror vi kommer få en rolig match att se på där något utav lagen kommer behöva gå för det oavsett vilket lag som leder eller om ställningen är lika.

Jag spelar Ö10,5 hörnor @1.90 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip