Observera att matchen spelas 18:00!
Under 3,5 mål synas till 1.74 hos Scandibet .

Senaste mötet:
Bayern München - Besiktas 5-0

Eftersom det första mötet slutade 5-0 till tyskarna är det här mötet redan avgjort. Bayern vann med samma siffror som Liverpool gjorde mot Porto. Och hur slutade då returen mellan Liverpool - Porto? Jo, 0-0. Jag tänker mig ett liknande scenario här.

Besiktas är ruskigt starka hemma i Turkiet och släpper sällan in speciellt många mål på Vodafone Stadium. Visst är det en helt annan sak att möta turkiskt motstånd än de tyska mästarna Bayern München, med all respekt för turkisk fotboll. Men Besiktas är knappast något dåligt lag. En sak som bör tilläggas är ett Domagoj Vida i Besiktas visades ut redan efter 16 minuter i det första mötet, vilket hade en stor bidragande orsak till att det rann iväg i München.
Besiktas har en väldigt viktig match i ligaspelet mot Istanbul Başakşehir på söndag. Vilket gör att veckans främsta fokus lär ligga där. Känslan är att matchen mot Bayern handlar mer om att komma ut med hedern i behåll. Samtidigt tror jag Bayern mer eller mindre bara går för att spela av matchen. Således avslagen tillställning?

Svårt att förutspå hur lagen väljer att formera sina lag med tanke på utgångsläget. En sak som är säkert är att Bayerns målkung Robert Lewandowski som gjorde två mål i det första mötet är ett gult kort ifrån avstängning. Bra läge att sätta polacken på bänken med andra ord. Dessutom finns inte Arjen Robben med i truppen vilket är ett stort plus för underspelet.

Nukan, Töre, Pepe och Vida som är avstängd stryker vi i Besiktas.
Neuer, Tolisso, Coman och James Rodríguez (tveksam) saknas hos gästerna.

Med tanke på utgångsläget gillar jag underspelet. Och eftersom linan är satt på 3,5 mål tvekar jag inte att trycka av!

Ska vi säga 0-0?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip