Fredagens andra och sista match i den spanska La Liga spelas på Estadio Benito Villamarin i Sevilla där Betis tar emot Celta Vigo. Där är Betis en liten favorit, med hemmaplan som fördel, men i övrigt en hel öppen match mellan två jämna lag, där båda förlorade sina respektive öppningsmatcher. Vid tidigare möten har båda lagen varit skickliga på att göra mål på varandra och det är mycket som talar för att det blir fallet även i denna match.

Betis har haft en bra försäsong, där de har lyckats med att slå lag som Milan och Stuttgart med 2-1. I ligaöppningen ställdes de mot Barcelona, där förlustsiffrorna skrevs till 0-2. Dock skapades det en hel del bra lägen från Betis sida, så ett mål låg verkligen i luften. Mot Celta Vigo, där Real Betis har gjort mål på de fem senaste inbördesmöten, ska det lossna, på hemmaplan, igen.

För Celta Vigos del har det varit en målrik försäsong och ligaöppningen likaså. Det blev en förlust på hemmaplan mot Real Sociedad med 2-3, där försvaret verkligen inte var på topp. Mot hemmastarka Betis blir det svårt att hålla nollan, också av den anledningen att Celta Vigo har börjat med ett ännu vassare och offensivare anfallsspel. Celta Vigo har gjort mål i sina samtliga tio senaste matcher och det ska de klara av även mot Betis, helt enkelt.

De fem senaste matcherna (samtliga ligamatcher) mellan lagen har spelats på följande sätt:
Celta Vigo 0 - 1 Betis
Betis 3 - 3 Celta Vigo
Celta Vigo 1 - 1 Betis
Betis 1 - 1 Celta Vigo
Celta Vigo 4 - 2 Betis

I och med att båda lagen har kommit i gång med målgörandet under sina försäsongen och även ligan för Celta Vigos del ser jag mycket värde i att spela på att båda lag gör mål till 1.87 i odds hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip