På Benito Villamarin tar formstarka Betis emot Eibar. Då båda lag är starka i sina offensiv och inte lika starka i sina defensiv finns det en stor möjlighet att vi får se båda lag göra mål.

Med tre segrar i rad har Betis avancerat så pass mycket i tabellen att de i nuläget befinner sig på en sjätte plats, som innebär kval till Europa League. Det är dock en hård kamp med Sevilla som befinner sig på samma poäng, med en sämre målskillnad, och Girona två poäng bakom. I samband med att de har tagit dessa tre viktiga segrar mot Alaves borta, Espanyol hemma och Getafe borta har Betis endast släppt in ett mål bakåt. Dock ställs de nu mot en betydligt svårare motståndare i form av Eibar.

Även om Eibar kommer från ett mållöst möte hemma mot Real Sociedad så var det ett möte som lika gärna kunde ha slutat 3-3. Dessförinnan har Eibar gjort mål i fyra raka matcher och har en vass offensiv som bara ska klara av att göra mål även mot Betis. Den defensive mittfälltaren Papakouli Diop är avstängd, vilket är en försvagning defensivt, i synnerhet med tanke på att Betis har gjort sju mål på de tre senaste segrar. Eibar har tidigare haft det relativt enkelt mot Betis. Se här:

Fotboll LaLiga: 20/11, 2017
Eibar 5 - 0 Betis

Fotboll LaLiga: 16/4, 2017
Betis 2 - 0 Eibar

Fotboll LaLiga: 25/11, 2016
Eibar 3 - 1 Betis

Fotboll LaLiga: 8/5, 2016
Eibar 1 - 1 Betis

Fotboll LaLiga: 3/1, 2016
Betis 0 - 4 Eibar

Då Betis har hittat en strålande målform och Eibar har enkelt för att göra mål på Betis ser jag goda chanser att båda lag ska göra mål på varandra i detta möte. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.71 på att båda lag gör mål och lägger ett spel hos ComeOn .
---
Preliminär startelva Betis: Daniel Gimenez, Antonio Barragan, Aissa Mandi, Marc Bartra, Jordi Amat, Junior Firpo, Fabian, Javi Garcia, Andres Guardado, Ryad Boudebouz & Loren Moron.

Preliminär startelva Eibar: Marko Dmitrovic, Jose Angel, Anaitz Arbilla, Ivan Ramis, Ruben Jimenez Pena, Joan Jordan, Dani Garcia, Takashi Inui, Fabian Orellana, Pedro Leon & Kike.
---

This is the stats tab
This is the post tip