Dagens enda match i fjärde omgången av spanska La Liga spelas i Sevilla på Estadio Benito Villamarin där Betis tar emot ett mycket skadedrabbat Granada. Betis är i regel ett bättre lag. När det dessutom saknas 6 spelare för Granada, som kommer till matchen med två förluster i ryggen, så känns det som att marknaden ännu inte har reagerat på skadeinfon. Då finns det värde att plocka in.

Det snackas mycket om Ruben Castro, då han har slagit målrekordet i laget och fortsätter att spotta mål framåt. Senast satte han två baljor i 3-2 bortavinsten mot Valencia och mot Barcelona satte han två också i 6-2 förlusten i premiären. På hemmaplan är Betis starka. Förra säsongen vann de hemmamötet mot Granada med 2-0 och jag är övertygad om att Betis upprepar bedriften även i kväll.

Motståndarna Granada är ur form där spelet inte stämmer på i princip samtliga positioner. Laget har lyckats ta en poäng hittills, 1-1 hemma mot Villarreal i öppningsmatchen. En glad nyhet är att yttern Isaac Cuenca är tillbaka. Men... det saknas hela 6 spelare som har varit med och spelat denna säsong. Jag pratar om David Lomban, Uche Agbo, Luis Martins, Jon Toral, Sergi Samper och David Barral. Sedan tidigare är även Matthieu Saunier på skadelistan. Detta är en rejäl försvagning för Granada, som har släppt in mål i samtliga tre matcher. Det gör de mot Ruben Castro och kompani också.

Då jag är övertygad om en komfortabel seger för hemmastarka Betis mot ett skadedrabbat och ur-form-Granada finner jag oddset 1.85 attraktivt och lägger ett spel hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip