Häcken att leda i halvtid och vinna matchen mot Falkenberg på lördagen. Finns på fredagseftermiddagen till 2.20 som högst.

Allsvenskt genrep för Häcken, som har ett par avbräck här: Faltsetas, Ojala och Joel Andersson är skadade/landslagsskallade. Tycker ändå truppen är så pass bred att det inte borde påverka särskilt mycket här. De har bra ersättare på de positionerna och truppen är stark:

Peter Abrahamsson (mv), Jonathan Rasheed (mv), Johan Hammar, Emil Wahlström, Kari Arkivuo, Jasmin Sudic, Rasmus Lindgren, Adam Andersson, Erik Friberg, Mervan Celik, Paulinho, Nasiru Mohammed, Karl Bohm, Kevin Ackermann, Gustav Berggren, Daleho Irandust, Crespo, Viktor Lundberg

Åkte ur cupen mot Djurgården i en jämn match (1-0) och spelade 1-1 mot Sirius senast i en match som det kunde blivit betydligt fler mål i. Tycker laget känns spännande inför säsongen och räknar med att de steppar upp inför nästa helgs premiär.

Falkenberg har inte matchats mot särskilt bra motstånd under försäsongen och resultaten imponerar inte jättemycket heller. Personligen tycker jag inte truppen känns så stark. Har precis kommit hem från ett träningsläger där de nött spel på gräs och de har ett par skavanker på ett par spelare som är tveksamma till spel:
– Jag vill fundera på genrepslaget ett tag till då några spelare anmälde intresse till spel i premiären med bra prestationer under lägret och vi har några småskavanker som vi kanske inte är beredda att chansa med inför Landskrona borta, säger Hasse Eklund.

Häcken ska vara en klass bättre. Räknar med ett starkt lag från deras sida. Med hemmaplansfördel och en allsvensk premiär som ligger runt hörnet tror jag också de kommer steppa upp insatsmässigt. Att de bara gjort ett mål mot DIF/Sirius de senaste 180 minuterna speglar inte hur det sett ut tycker jag.

Retroaktiv utdelning och klar seger?

This is the stats tab
This is the post tip