Under 3 mål (asian) i cup-semifinalen mellan BK Häcken och Östersund.
0-2 mål = vinst på spel
3 mål = push och pengarna åter.
4+ mål i matchen = förlust.

Två offensivt starka lag. Visst. Men en hög lina att passera med tanke på att det trots allt är en semifinal vi pratar om. En direkt avgörande match. Dessutom tror jag Stahres Häcken inte kommer uppträda med samma naivitet som Gerhardssons dito. Mot AIK ställde golfbollsstahre upp med Friberg, Faltsetas och Abubakari centralt, vilket inte är en superoffensiv balans direkt. Verkar bli så nu igen.

Tänkbart lag Häcken:

Peter Abrahamsson,
Joel Andersson, Wahlström, Rasmus Lindgren, Arkivuo
Friberg, Faltsetas, Abubakari -
Farnerud, Kamara, Muhammed

Tror också båda lagen har stor respekt för den offensiva spets som finns i respektive motståndarlag, vilket kan leda till en försiktig matcbild där ingen vill bjuda på något. Östersund gillar föredrar ett stort bollinnehav och hotar inte alltid offensivt.

Tänkbart lag:

Andersson,
Widgren, Bergqvist, Pettersson,
Sema, Bachirou, Nouri, Somi
Aiesh, Ghoddos, Bertilsson

Två spelskickliga lag som jag räknar med kommer uppträda relativt försiktigt utifrån en respekt som borde finnas och mot bakgrund av att det är en utslagsmatch i cupen. Vid eventuell ledning kommer det säkerligen maskas och riskminimeras ytterligare. Fyra mål krävs för att spelet ska gå förlorat och det känns faktiskt mycket. Under 3 tror jag är en bra startposition som kommer ge utrymme att eventuellt ta något livespel om matchen öppnar sig.

This is the stats tab
This is the post tip