Jo, jag är fullt medveten om att Blackburn är inne i en svår måltorka för tillfället där man gått mållöst från sina fyra senaste matcher.
Dock har tre utav dem, de tre senaste, faktiskt, spelats på bortaplan vilket förmildrar en aning. Inte allt för mycket, men ändå en del.
Innan dessa tre så spelade man 0-0 hemma mot Nottingham. Men det ska sägas att det var en underhållande match och att inte Blackburn gjorde minst ett mål i den matchen får betraktas som ett under.
Ren oskärpa i öppna lägen i boxen och även ett skott i insidan av ribban, om jag inte minns helt fel.
Jag resonerar lite som med Tingsryd i går. Det lossnar precis när som helst.

Till den här matchen kommer Rovers helt ordinarie vilket betyder att briljante skyttekungen Rhodes och poängsspelaren Conway båda finns med. Och att Blackburn för en femte raka match, med dessa herrar med, skulle gå mållöst, det tror jag inte på.

2,10 betalar Båda Lagen Göra Mål.
Det är högt. 1,83 brukar vara max när två jämna lag i dessa ligor möts.
Och tittar man som sagt på Blackburns senaste så kan jag väl förstå tanken. Men som sagt, omständigheterna har varit som de har har varit.
Nu finns det också en motståndare, som det här blgm-spelet har varit mer gångbart för på senare tid.
Så här ser deras fem senaste ligamatcher ut:

Queens Park Rangers - Hull 1:2
Queens Park Rangers - Huddersfield 1:1
Ipswich - Queens Park Rangers 2:1
Bristol City - Queens Park Rangers 1:1
Queens Park Rangers - Brighton 2:2

Visst, QPR saknar förvisso skyttekungen Charlie Austin. Det bör ju nämnas.
Men då är det också på sin plats att nämna att han inte heller har spelat i någon utav de där fem matcherna ovan. Ändå har QPR målat vid samtliga tillfällen. Och även - trevligt nog - släppt in mål.

Min tanke är att det är läge för Blackburn nu, de där gubbarna ska inte misslyckas FEM gånger på raken, det medan QPR gnuggar på i normal stil.
2,10 är för högt för att låta bli.

This is the stats tab
This is the post tip