3,20 på Blackburn hemma mot ett Wolverhampton som inte haft ett rätt på bra länge nu.
Tänkte till en extra vända, och kom ändå på att Blackburn trots allt är Blackburn, så jag kliver tillbaka ett snäpp och lirar Asian 0, dvs insatsen tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort. Det spelet betalar trots allt över dubbla degen.

Walter Zenga fick tacka för sig här om dagen då ägarna gav honom kicken efter en tids mediokra resultat.
Hela den italienska staben har nu försvunnit och laget leds nu utav Rob Edwards, och så vitt jag vet så har den ynglingen aldrig någonsin bossat över ett fotbollslag vars spelare har betalt för att syssla med fotboll.
Att de med ljus och lykta letar efter en ny manager förstår vi alla, och som det känns så ju Snabbare desto bättre.

Vad Rob ska göra för underverk med Wolverhampton på kort tid, det har jag väldigt svårt att se. Jag har egentligen svårt att förstå den här paniken över att laget ligger där de ligger med sina 16 inspelade på 14 matcher. Har de verkligen ett så mycket bättre lag än så? Något kanske, men marginellt, va?
Jag menar, en av de allra största stjärnorna i laget, han heter Jà³n Dadi Bödvarsson, och känd från Lasse Lagers super-Island. inget ont om honom, men det är väl ingen spelare som skjuter dig till en framskjuten position i den här serien.
Är det så pass illa ställt att de står och faller med kaptenen Lee Evans som gick sönder tidigt på säsongen?
Han hann spela fyra matcher. Obesegrade i dessa. Sedan har det som sagt gått lite sämre.

Evans är fortfarande borta. Vilket även lagets delade skytteligaledare är, Joe Mason.
Den sistnämnde vet jag dock inte om han saknas så mycket då han mest har inlett på bänken på slutet, men försämrar iaf bredden på truppen.
I anfallet tillsammans med Island lär Nouha Dicko starta. Han gillar jag, förvisso. Men var skadad nästan hela förra säsongen och har bara spelat två matcher från start denna. Noll poäng från hans fötter. Är såklart långt ifrån någon toppform. Vilket också det är en bidragande orsak till Wolves kräftgång.

Blackburn trea från slutat. Föll senast borta mot ett rejält Bristol C, men var inte så jävla tokigt ändå. De få målchanserna City skakade fram var enbart på individuella misstag från Rovers-lirarna. En del horribla.
Jag vill ju tro att under en veckas tid så begränsas sådana till en match och att vi får se bättre skärpa nu inför hemmapubliken.
Backen Derrick Williams gick sönder senast och kommer inte till spel. Annars lär samma elva mönstras. Vilket betyder att det klart dugliga anfallsparet Sam Gallagher/Marvin Emnes återigen startar ihop. Bra!

Även om Blackburn ligger på nedflyttningsplats. Fyra poäng bakom Wolverhampton. Så tror jag ändå att det är bortalaget som mår sämst. Eller: mindre bra. Vill väl inte kalla det kris någonstans.
Det kanske till och med är så enkelt att Wolves på ett klassiskt sätt överskattat sig själva.
Jag hade inför det här mötet plitat ned 2,80 - 2,80. Inte 3,20 - 2,45 vi nu ser.

1-0?

This is the stats tab
This is the post tip