Maxspelet på Farsta satt fint till 1,57 i går. I dag tror jag på Rynninge borta mot Boo.

Boo - Södertälje FK 0-1

Värmdö - Rynninge 0-2
Rynninge - Linköping 0-0

Dags för ny rek i bonnfotbollen. Boo FK har tappat stora delar av laget mot i fjol och tränaren Patrik Gerrbrandt säger själv så här till Rynninges hemsida:
"Vi har ett helt nytt lag i år. Kommer nog bara att ställa upp med en startspelare, som var med ifjol. Nästan alla lämnade - neråt, tog pension, och kanske någon uppåt. Därför svårt att säga var vi står. Har tagit tid att spela ihop laget, och de sista kom in bara två dagar före seriestart."

I premiären förlorade man med 1-0 hemma mot Södertälje, ett lag som jag tror hör hemma på nedre halvan. Där hade Södertälje en utvisning efter 70 minuter som Boo inte lyckades dra nytta av. Lagets andra seriematch blev dessvärre inställd i ett snöyrigt Örebro, något laget inte fick reda på förrän de var på plats och domarna bedömt att planen inte var spelbar.

Rynninge vann stabilt i premiären borta mot Värmdö med 2-0 och i förra omgången fick man 0-0 med mersmak mot den stora seriefavoriten Linköping. Rynninge har fått in en del goa gubbar tills i år och jag bedömer att laget är starkare än i fjol. Flera spelare som känns igen som Mattias Florén, Kristoffer Näfver, August Holmberg och Robin Ingvarsson för att nämna några. Skadeläget är gott enligt klubbens hemsida.

SPELTIPS
Tycker att Rynninge har det bättre laget och starten på säsongen har varit lovande. Rak tvåa spelas till 1,70 hos bet365 (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip