Bournemouth tar emot Leicester på Vitality Stadium på den klassiska stryktips-tiden 16:00.

Bournemouth hittar vi på en nittonde plats i tabellen med endast tre poäng inspelade. Nu är det Leicester på hemmaplan och det är någonstans i dessa matcher som visar hur säsongen kommer se ut. En väldigt jämn match mot ett bra lag. Men eftersom det är hemmaplan så behövs det tas poäng i den här matchen. Man ser ut att behöva klara sig utan Harry Arter och Tyringe Mings. Dan Gosling är ett stort frågetecken efter att fått en hård smäll senast mot Everton.

Bournemouth är ett bättre lag än vad tabellen visar. Jag tycker man har spelat bra i inledningen. Hade otur senast mot Everton när man ledde med 1-0 och kändes som man hade kontroll men släppte två snabba med mindre än kvarten kvar och det slutade med en 2-1 seger för laget från Liverpool. Bournemouth är ett "hörnlag" och när man spelar hemma så ska det vara hörnor. Hade sex stycken hörnor mot Everton trots att det var bortaplan. Var även sex hörnor mot Brighton och åtta hörnor mot Watford på hemmaplan.

Leicester har inte heller övertygat när det gäller poäng i början av säsongen. Bara två placeringar ovanför Bournemouth hittar vi Shakespeares lag. Vardy är återigen tveksam efter att fått en höftskada och gjorde sin första träning denna veckan så sent som i torsdags. Skall dock vara tillgänglig för spel men osäker om det blir 90 minuter för engelsmannen. Leicester har på tre bortamatcher skapat totalt elva hörnor (4, 3, 4). Då har det varit svåra bortamatcher som Man United, Arsenal och Huddersfield.

Vitality Stadium är en ganska liten arena. Det blir mycket fasta när det spelas boll här och min känsla är att detta är två lag som verkligen vill ha tre poäng. Jag tror båda lagen känner att lagen ska vinna den här matchen och tror på en match med mycket hörnor. Förra mötet mellan lagen på Englans östkust slutade med 4-11 i hörnor till Leicester.

Jag spelar Ö10.5 hörnor i matchen till 1.90 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip