Båda lagen gör mål i Bournemouth - Liverpool spelas.

Fin match av Bournemouth mot Man United nu i veckan. Skapade en del lägen och hade mycket eget spel, men förlorade trots det med 1-0. Därmed fem raka utan vinst. Poängbehovet alltså stort, då laget ligger i den som vanligt jämna nedre regionen av tabellen. Tycker dock Bournemouth ska vara alldeles för bra för att åka ur, framför allt på hemmaplan brukar man vara fina och går sällan mållösa. Inga större offensiva avbräck - med Wilson redo efter skadefrånvaro är alternativen ganska många. Spelare som Defoe och Ibe började på bänk senast och det är väl inte otänkbart att det roteras in fräscha ben här.

Tänkbart lag:

Begovic,
Smith, Cook, Aké, Daniels,
Pugh, Surman, Cook, Ibe
King,
Defoe

Liverpool saknar återigen Matip. Han är, i mitt tycke, lagets bäste mittback och en rätt skakig defensiv saknar naturligtvis honom. Har släppt in klart flest mål av lagen som ligger topp 6 och har bara hållit en nolla på bortaplan i ligaspelet - så nog borde Bournemouth få sina lägen här.

Hela "fantastiska fyran" spelade från start senast, men det såg rätt trögt ut för ovanlighetens skull. Återstår att se om de får förnyat förtroende, men även om någon skulle inleda på bänken är offensiven tillräckligt bred för att kunna såra Bournemouth, som sällan håller nollan mot kvalificerat motstånd. Även för Liverpools del är poängbehovet stort då det är hård kamp om topp 4 som gäller för deras del. Förra säsongens möten mellan lagen slutade 4-3 och 2-2. Historia är historia, men det säger något om hur det brukar se ut mellan lagen och hur deras approach till matchen varit. Kanske inte blir fullt så galet den här gången, men nog borde det finnas klara förutsättningar för båda att näta.



This is the stats tab
This is the post tip