Bournemouth-Swansea gör upp om tre viktiga för båda lagen på Vitality Stadium ikväll.

Vi gör som vanligt när Bournemouth spelar i Premier League. Vi spelar på mycket mål i matchen.

14 Bournemouth 28 8 6 14 40-54 30

16 Swansea 28 8 3 17 36-61 27

Lagens tre senaste matcher:

Bournemouth-West Ham 3-2
Man United-Bournemouth 1-1
West Brom-Bournemouth 2-1

Hull-Swansea 2-1
Swansea-Burnley 3-2
Chelsea-Swansea 3-1

Bournemouth spelar en fotboll som är väldigt rolig att se på. Spelet liknar mer ett topplag då man vill spela sig ur varje situation utan att tjonga långt. Spelade senast hemmamatch mot West Ham och trots att Bournemouth missade två straffar så kunde man vinna med 3-2. Fortsatt så att ska man ta poäng så gäller det att ösa in mål för defensiven är långt ifrån stabil just nu. Mings är fortsatt avstängd och har frågetecken på mittfältarna Harter och Stanislas. Kan tilläggas att laget inte har hållit nollan i dom elva senaste matcherna.

Swansea har fått ett lyft efter att man fått in en ny tränare och läget ser klart bättre ut i tabellen nu. Men det är jämnt i botten så varje poäng är oerhört viktig. Har ett lag som är mer offensivt än defensivt och tycker det märks i resultaten. Laget har gjort mål i sju raka matcher och Bournemouth kommer få svårt att bryta det trenden. Laget saknar Olsson och Angel så där ska fyllas upp med två backar.

Josh King och Llorente har visat sina kvalitéer och hur viktiga man är när respektive lag går lite trögt. Jag tycker mycket talar för att vi får ytterligare en match med massa mål när Bournemouth spelar på hemmaplan.

Jag spelar Ö2,5 mål @1.725 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip