Bournemouth-Tottenham sparkar igång omgång 9 i Premier League.

3 Tottenham 8 5 3 0 +9 18
11 Bournemouth 8 3 2 3 0 11

Tre senaste matcherna:

Bournemouth-Hull 6-1 (5-4 i hörnor)
Watford-Bournemouth 2-2 (4-5)
Bournemouth-Everton 1-0 (5-3)

Bayern Leverkusen-Tottenham 0-0 (5-5)
West Brom-Tottenham 1-1 (5-8)
Tottenham-Man City 2-0 (4-3)

Bournemouth trivs på hemmaplan. Man har en väldigt liten och kompakt arena och kan på det sättet få en magisk stämning vissa stunder. Man har spelat 4 matcher på hemmaplan och vunnit 3 av dom. Planen är som sagt mindre jämfört med dom stora arenorna i England. Blir därför mycket att bollen går ut över linjerna. Man fick 5 hörnor förra helgen mot Hull men det var samtidigt en ganska avslagen match som i stort sett var avgjord efter 45 minuter.

Tottenham kommer till matchen med två raka kryss i bagaget. Leverkusen i Champions League samt West brom där man lyckades kvittera i slutet, även det en bortamatch, Även om man inte vunnit så ser det riktigt bra ut fortfarande för Tottenham. Mot West Brom hade man tillräckligt med många chanser för att vinna och 1 poäng i Tyskland bör man vara nöjda med. Hörnorna har fortsatt att skapas. Man fick 5 hörnor mot Leverkusen och mot West Brom 8 hörnor. Var inne på det i veckan, för er som läste min rek då, att man anfaller väldigt gärna genom att ta med ytterbackarna. Får med många offensivt och svårt för försvararna att plocka upp sin varsin spelare.

Ser inte att några skador i Bournemoth ska störa det här spelet. I Tottenham är Danny Rose tveksam till spel, då han fick en smäll mot Leverkusen. Beslut om han kan medverka kommer tas närmare matchstart. Även om han inte kan spela så finns det backup på den positionen. Både Trippier och Davies kan spela där och göra det med framgång.

Tottenham spelar boll på en kompakt arena, där Bournemouth har 3 raka segrar. Förväntar mig en bra och jämn match där min känsla säger många hörnor i matchen.

Jag spelar Ö 10,5 hörnor @1.80 hos bet365 med 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip