Två riktiga häxmatcher på rad nu för Bournemouth där man måste vara allt annat än nöjd över poängutdelningen - just eftersom den siffran är noll.
Mot Nottingham var det dock ett smärre under att man inte hade avgjort matchen redan efter 45 minuter med DET spelövertaget och de chanserna man skapade.
Det brukar ofta gå som det går då. Sluta med förlust. Vilket det gjorde. 1-2. Dock ingenting att skämmas över då Nottingham är väldigt bra den här säsongen.

Det var ett par tveksamma försvarsinsatser i den andra halvleken som la grunden till förlusten då, och jag vet inte riktigt hur tugget rullade till bortamatchen nu senast mot Blackburn, för man inledde då som man avslutade mot Nottingham.
1-0 13:e
2-0 21:a
3-0 24:e
På elva minuter var matchen dödad och begravd, även om det till slut slutade 3-2, med den sista reduceringen på stopptid.
Att ge bort matchen så där ger förstås inga högre betyg, men det ska sägas att man även här faktiskt spelade helt okej - i alla fall i en riktning.
Visst, man gjorde inga 17-2 i hörnor som mot Nottingham. Men väl 13-3. 17 avslut mot Blackburns tio.
Nu är det dock målen som räknas, och det är något man visat sig kunnat tidigare under säsongen - och även visar att det finns där nu, även om man har straffats bakåt vid för många tillfällen under de senaste 180 minuterna.

Nu är dock motståndet av en helt annan kaliber.
Ett alldeles perfekt tillfälle att få skaka av sig de två senaste, faktiskt, onödiga förlusterna.
Northampton hör alltså inte ens hemma i League One, utan i League Two, där man kämpar emot storheter som Exeter, York och Accarington Stanley på helgerna.
Och inte ens det gör man speciellt bra, ska tilläggas. Fem poäng har man lyckats att skrapat ihop på de fyra första matcherna.
Och apropå Exeter så var det just det laget som Bournemouth städade av i förra rundan, 2-0, men då borta.

Då, liksom nu, så kommer briljante tränaren Eddie Howe att rotera en hel del. Vilket jag tycker talar MER för ettan än om han inte skulle gjort det.
Spelarna som satt på bänken senast får chansen att visa upp sig, inför hemmapubliken dessutom, vilket ofta kan vara mycket bättre i Ligacupen än att lira alla mätta startspelare som precis spelat ligafotboll.
Och för Bournemouths del så betyder det att, bland annat, Dan Gosling, Ian Harte och Ryan Fraser startar.
Tunga namn med Northampton mått mätt, om vi ska vara ärliga på den punkten.

Det ska helt enkelt vara klasskillnad rakt igenom.