Speltips: Över 2.5 mål + Blgm till 1.92 hos Pinnacle


_________________________________________

Veckomatch mellan två lag som verkligen överraskat med sitt spel som även inbringat välbehövliga poäng under inledningen på säsongen. Intressant tränarmatch mellan Mellberg/Engelmark - Mattiasson som bjudit på stort chansskapande och fartfylld offensiv med mycket avslut. BP kommer senast ifrån en stabil insats mot Halmstad där det togs en komfortabel trea medan Sirius lär vara duktigt revanschsugna efter missräkningen mot Värnamo på hemmaplan.

BP
Senaste match: Halmstad - BK 0 - 2
xG: 1.26 - 1.46
Skott/skott på mål: 9/1 - 15/7
Possession(%): 48 - 52
Hörnor: 4 - 3
Psykologiskt viktigt ledningsmål av BP innan matchen knappt hunnit börja, det tog också en del av udden på ett uträknat Halmstads BK som oddsmässigt också stängde högt på hemmaplan mot BP. Medan BP kom fyllda med självförtroende och fortsatte att spela sin fotboll.


Sirius
Senaste match: Sirius - Värnamo 0 - 1
xG: 1.4 1 - 0.71
Skott/skott på mål: 18/1 - 9/2
Possession(%): 60 - 40
Hörnor: 3 - 2
En match som bara Sirius ska vinna på hemmaplan men där Värnamo får ett tidigt frisparksmål med sig, därefter väntade en lång forcering från början till slut. Däremot lyckades inte Sirius få in bollen trots att de vanligtvis alltid har tryggheten i sin offensiv, de skapade mycket chanser och hade en bra forcering men chanserna var mestadels halvchanser utan några vidare öppna målchanser.

Mera mål!

Det är svårt att se något annat än full fart framåt även här såsom matcherna har sett ut på sistone för båda lagen och tränarnas spelfilosofi. Det kommer att bli svängigt och omställning på omställning här. Båda lagen spelar vanligtvis på konstgräs och det är ingen vidare hemmaplansfördel med så lite publik och en förmodad bojkott av Sirius. Väljer att tro på ett revanschsuget Sirius och ett BP fyllt av självförtroende bidrar till ett högt tempo och mod i matchen. På planen finns även Vasic och Salech som alltid är inblandade i situationer i offensiven med mycket speed runt omkring sig. Joakim Persson missade matchen senast för Sirius pga sjukdom och är förhoppningsvis tillbaka här, medan BP har en osäker Irandust och Abrahamsson. Svårt att se att denna match inte blir underhållande sett till matchbild och fart. BP har ändå ett snitt på 2.75 xG under inledningen av serien medan Sirius har 1.75 xG. Vi fortsätter väl på den inslagna vägen?

Speltips: Över 2.5 mål + Blgm till 1.92 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip