Över 2,5 mål spelas när nykomlingen Brighton ställs mot Liverpool.

Tre senaste matcherna.

Brighton - Palace 0-0
United - Brighton 1-0
Brighton - Stoke 2-2

Stoke - Liverpool 0-3
Liverpool - Chelsea 1-1
Sevilla - Liverpool 3-3

Brighton kommer från en poäng mot Palace i veckan på hemmaplan. Är väldigt svårslagna på hemmaplan och det är endast i premiären mot Man City som man har förlorat hemma på Amex Stadium. Mot United stod man upp bra och ett självmål var det som skiljde lagen åt efter 90 minuter. På hemmaplan spelar laget lite mer framåt än vad man gör borta. Man vill visa att man inte lägger sig på defensiven och det har öppnar ofta matcherna på hemmaplan. Innan Palace i veckan har båda lagen gjort mål tre matcher i rad.

Liverpool ligger på en femteplats i ligan och vid vinst idag så går man tillfälligt upp på en fjärdeplats. Det här är lite av en måstematch för Klopp. Ska man vara med där uppe i tabellen så behöver man vinna mot den är typen av motstånd, hemma som borta. Matip ser ut att missa matchen och det är ett tungt avbräck för Liverpool. Enligt mig är det han som håller ihop backlinjen. Salah som vilades i veckan fick hoppa in efter med 25 minuter kvar. Men är man i den formen som han är i just nu räcker det för att göra två mål. Jag skulle bli förvånad om han inte startar idag.

Brighton kommer vilja straffa Liverpool och det gör man inte om man spelar försvarsspel i 90 minuter. Liverpool straffar man i deras egna planhalva och eftersom Brighton har hemma tror jag de kommer våga gå framåt och fylla på. Samtidigt som med det självförtroendet Liverpool spelar på så ska man ha god chans att hitta nätet flera gånger.

Jag spelar över 2,5 mål @1.775 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip