Stoke spelar borta mot nykomlingen Brighton i kväll.
Jag tycker utan tvekan att värdet ligget på bortalaget.
Drawnobet-tvåan ligger på 2.30 medan raka tvåan går att hitta till runt 3.50 (ger 3.53 just nu hos Unibet ).

Lockade odds – inte minst med tanke på hur bra det börjar se ut i Stoketruppen, och att spelet blir bättre och bättre. Som senast mot Leicester där man hämtade upp underläge två gånger och var på vippen att även avgöra matchen men då klev Schmeichel fram och räddade 2–2 för Leicester.
Så laget är på uppgång.
Inte så konstigt för det ser allt ljusare ut i truppen efter att man under inledningen av säsongen haft väldigt många och tunga skador på främst försvarskuggar.
Men nu är nyckelspelare som Ryan Shawcross och Martins Indi hela och startklara.
Enda egentliga avbräcket är förstamålvakten Jack Butland som åkte på skada under landslagssamlingen. Men det är ingen katastrof då Lee Grant har vikarierat med den äran tidigare. Även Geoff Cameron saknas i The Potters.

I kväll möter man alltså Brighton på bortaplan. Nykomlingen har varit överraskande bra, men samtidigt är det som vanligt i inledningarna av seriespelet som nykomlingarna brukar gasa på bra.
Truppens kvalité är inte alls lika bra som Stoke och snart kommer Brighton att åka hiss nedåt i tabellen.
Trots detta lirar jag inget på 1x2-marknaden (kan mycket väl bli live) utan jag kör på att Stoke gör över 4.5 hörnor i matchen till 1.65 hos Unibet .
Stoke är numera anfallsglatt och även vid eventuell 1–0-ledning är man inget lag som enbart lägger sig på försvar. Utan man vill framåt, spela en passningsorienterad fotboll. Tror den leder till segrar i så väl i mål som i hörnor.

Stoke: Grant: Zouma, Shawcross, Martins Indi: Diouf, Allen, Fletcher, Pieters: Shaqiri, Choupo-Moting, Sobhi.

Insats: Medel.

This is the stats tab
This is the post tip