Vi blir återigen erbjudna monsterodds på Burnley när laget spelar hemma på Turf Moor, denna afton mot 15:e-placerade Leicester.

Tabell:
13. Burnley 22 82 2 12 -9 26p
15. Leicester 22 5 6 11 -13 21p

Form (senaste sex matcher):
9. Burnley 6 3 0 3 9/7 9p
16. Leicester 6 1 2 3 3/10 5p

Tycker Burnley har fint driv i spelet just nu, imponeras utav laget och hur de presterar. Vunnit senaste 6 matcher hemma på Turf Moor, besegrade Bristol City i helgen med 2-0 (FA-cup). Spelade därförinnan bortamatch mot Arsenal, förlust med 2-1. Väldigt händelserika sista minuter i den matchen på Emirates. Många förutspådde en enkel seger för hemmalaget men Burnley bjöd sannerligen upp till dans. Var farliga i stort sett hela andra halvlek och fick tillslut straff i den 93:e minuten. 98:e tog Arsenal återigen ledningen, på straff, genom Alexis Sanchez.

Leicester går det betydligt tyngre för. Fjolårets mästare har endast vunnit 2 bortamatcher, i alla tävlingar, denna säsong. Näst sämst borta i denna serie alltså. Ligger något i det där med att vinna ligan ena året och för att senare prestera uselt kommande säsong. Framförallt för lag som Leicester, där vilan och förberedelserna blir för korta. I CL går det betydligt bättre.

Läget i lagen:
Burnley: Saknar endast mittfältaren Dean Marney (1/21)
Leicester: Har Daniel Amartey och anfallaren Islam Slimani 5/11 borta i truppen mot Burnley. Även anfallaren Leonardo Ulloa är ett frågetecken, ingen startplats.

Troliga startelvor:
Burnley: Heaton- Lowton, Keane, Mee, Ward- Boyd, Hendrick, Arfield, Defour - Barnes, Gray.
Leicester: Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy.

Tror på att Burnley får poängen med sig här, ingen lätt match mot Leicester såklart. Detta är, trots allt, en match mellan två lag som spelar på den undre halvan av tabellen. Tycker dock att Burnley ser alldeles för starka ut hemma på Turf Moor.

SPEL: Burnley asian 0.0 till 2.075 hos bet365 , 2.5/5 units.