Man City att göra mål i båda halvlekarna spelas.

Man United-Burnley 0-0

Borussia M´gladbach-Man City 1-1
Crystal Palace-Man City 1-2
Man City-Middlesbrough 1-1

Man City kommer till dagens match efter att ha varit i Tyskland och tagit sig vidare i gruppspelet i Champions League. Även om man spelade i Tyskland i onsdags så ska det inte vara någon större problem då man var bollförande i stora delar av matchen samt att sista 5-10 minuterna rullade man bara av. Pep sade under presskonferensen att det är väldigt viktigt med en vinst och att gruppen får harmoni nästa vecka då man går in i december och spelschemat blir ännu tuffare. Aguero sägs vara tveksam då han haltade i slutet av matchen senast men förhoppningsvis ska han vara startklar. Finns ändå bra ersättare och när motståndet nu är Burnley så ska man kunna klara av det här oavsett Aguero eller inte.

Burnley kommer från en 4-0 förlust i måndags borta mot West Brom och gjorde en väldigt blek insats. Man tar främst sina poäng på hemmaplan och tog i början av säsongen en fin skalp när man vann mot Liverpool med 2-0. Men City är stabilare och känns mer tryggare i sitt spel än vad Liverpool gör enligt mig. Man har även mött Citys rival Man United och det slutade ofattbart 0-0. Det var spel mot ett mål i 90 minuter, trots att United fick en utvisning efter 65 minuter. Målvakten stod för en av sina livsmatcher samt att United var extremt ineffektiva.

När Pep tränar ett lag så kan man nästan alltid förvänta sig full koncentration och att man är med från start och får vi idag ett City som är just det så ska man kunna rulla upp Burnley tämligen enkelt.
Man City är också ett lag som gör mycket mål i första halvleken. Sätter ofta ett högt tempo för att sedan kunna kontrollera matchen.

Jag spelar att Man City gör mål i båda halvlekarna @1.82 hos Nordicbet med 4/7u.