Tar ettan på Burnley (-0.5) till 2.025 när det är dags för returer av FA-cupens tredje omgång. bet365 ligger just nu högst bland spelbolagen med detta odds.

Burnley fortsätter att vara riktigt starka hemma på Turf Moor. Laget har nu 4/5 segrar i de senaste matcherna och senast besegrades Southampton med 1-0. Ett ynka mål har släppts in i de tre senaste matcherna, och då har ändå lag som Middlesbrough, Sunderland och Southampton kommit på besök. Tisdagens möte är det tredje på kort tid mellan lagen, förutom första mötet i FA-cupen besökte Sunderland Turf Moor på nyårskvällen. Bortalaget förlorade då med 4-1. Nu är det alltså dags igen.

Det blev alltså mållöst i första mötet mellan lagen. Sunderland öppnade båda halvlekarna starkt men tycker ändå att Burnley var laget som gjorde störst avtryck. Nu är det på hemmaborgen Turf Moor för Burnley, där laget är mycket starka. Tredje starkast i Premier League faktiskt, tätt bakom Chelsea och Tottenham som har ett bättre resultat hemma.

Resultatraden hemma: 8-1-3.

Lag som Liverpool, Everton, Middlesbrough, Bournemouth och Southampton har besegrats.

Det är en större förlust för Sunderland med att klämma in ett omspel i spelschemat, än vad det är för Burnley. Burnley parkerar på en stabil 10:e plats i ligan, medan Sunderland kämpar i botten. Möter ett WBA borta på lördagen. Krävs poäng för att klättra ur bottenstriden. Burnley får en dag mer vila, då laget möter Arsenal på söndagen. FA-cupen betyder möjligen aningen mer för Burnley, helt enkelt, där en europaplats står på spel.

Sunderland förlorade i helgen mot Stoke hemma med 1-3, fansen började lämna arenan när Peter Crouch satte 0-3 i 34:e minuten. Förlusten innebar femte matchen i rad utan en trepoängare.

Läget i lagen:
Burnely: Mittfältarna Johann Gudmundsson och Scott Arfield är skadade än. Dean Marney (mittfältare) är fortfarande ett frågetecken.

Sunderland: Har en drös med spelare borta. Wahbi Khazri, Didier Ndong och Lamine Koné är alla borta på landslagsspel. Skadade än är Lee Cattermole, Ducan Watmore, Jan Kirchhoff, Jordan Pickford, Victor Anichebe och Steven Pienaar.

Sunderland med förluster i fyra raka bortamatcher. En drös med spelare på skadelistan och nu tre spelare borta pga landslagsspel. De problemen kan också förklaras med helgens hemmamatch mot Stoke 1-3. Detta är bara början på en lång och mörk månad, för Moyes och hans Sunderland. Burnley ser möjligheter med Fa-cupen.
Har större chans att besegra ett skakigt Sunderland än vad bet365 säger.

SPEL: Burnley -0.5 till 2.05 hos bet365 , med 2/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake1617

Twitter@HolmbergAke





This is the stats tab
This is the post tip