Kvällens Championshipmatch spelas mellan nykomlingen Burton och Birmingham. Tror på en jämn batalj.

CHAMPIONSHIP
5. Birmingham 13 6 5 2 19:14 23
19. Burton 13 3 5 5 16:18 14

Burton hemma
6 3 1 2 8:5 10

Formen
F, O, V, O, F

Senaste match
Ipswich - Burton 2-0

Birmingham borta
6 2 3 1 6:6 9

Formen
V, F, V, O, O

Senaste match
Birmingham - Rotherham 4-2

Burton har gått under 2,5 mål i åtta av sina nio senaste matcher i Championship och har gått över till en fembackslinje sedan matchen mot Ipswich. Borde fått bättre utdelning på bortaplan men haft väldigt svårt att sätta bollen i nät. Inför hemmamatchen mot Birmingham har man lite bekymmer. En trio gubbar fick smällar i 2-0-förlusten mot Ipswich, och har inte kunnat träna ordentligt, samtliga mittfältare. Troligt att åtminstone en spelare ställs över. Samtidigt har "the Brewers" varit bra med i samtliga hemmamatcher. Två förluster med 1-2 i hemmapremiären mot Bristol City och 0-1 mot topplaget Brighton. Annars har man slagit Sheffield W (3-1), Derby (1-0) och 2-0 mot Cardiff i senaste hemma. Ett kryss har det blivit mot QPR (1-1). Lite speciell match då Burtons gamla tränare Gary Rowett är tillbaka men den här gången i Birminghamkläder. Han kommer hyllas för sin tid i Burton så det blir en speciell match på det sättet. Birmingham kommer från en 4-2-seger mot Rotherham men har inte varit lika framgångsrika på resande fot. Två segrar, tre kryss och senast förlust med 3-1 mot Nottingham. Anfallaren Jutkiewicz är i form och honom behöver Burton hålla koll på, men jag tror det blir ännu en jämn match där Burton, som lever mycket på sin inställning snarare än individuell kvalitet, kommer sälja sig dyrt.

Preliminära elvor

Burton (3-5-2) McLaughlin - Mousinho, McFadzean, Turner - Brayford, Palmer, Ward, Irvine, Dyer - O'Grady, Akins

Saknar: Jackson Irvine, Jamie Ward och John Brayford testas sent efter smällar mot Ipswich.

Birmingham (4-4-2) Legzdins - Spector, Morrison, Shotton, Grounds - Cotterill, Gleeson, Kieftenbeld, Maghoma - Donaldson, Jutkiewich

Saknar: Robert Tesche, Paul Caddis

SPELTIPS
Burton har gått under 2,5 mål i åtta av sina nio senaste. Birmingham har gått under i fyra av sex bortamatcher. Lirar under 2,5 mål till 1,70 hos Unibet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip