Långtidsspel som drar igång om drygt två dagar med första matcherna i "VM" inom E-Sport(League of Legends)

C9 har lottats i grupp B tillsammans med SKT som är solklara favoriter och kommer med 99.9% sannolikhet att avancera vidare medan resterande lagen är FlashWolves samt IMay där "FW" får ses som den största konkurrenten till C9 om den andra platsen som leder till avancemang.

Att spelbolagen värderar FW som så mycket bättre är baserat främst på deras fina prestation i "MSI" som är en mini-turnering innan Worlds som var för några månader sedan skall sägas. Nu har det hänt mycket sedan dess och jag är enig med experterna som synat grupperna efter lottningen att FW har tappat en bra del av sitt spel och man är inte ens längre bäst i Taiwan där AHQ visat framfötterna.
C9 hade ett riktigt bra slutspel och är fulla med självförtroende.
Impact som är top-laner i C9 är i sällan skådad form där han gör vad han vill nästan och det bådar gott för mitt spel. Turneringen spelas i USA vilket också ses som en positiv faktor med hemmapublik som skriker sig hesa för att heja fram deras lag där C9 är ett av dem.

Oddset på avancemang är mycket fint och jag synar detta långtidsspel grundat på anledningarna jag tagit upp bland annat.

IMay har jag inte följt så mycket men av det jag läst ska mycket till att dem kniper andraplatsen.
SKT är given etta som oddset @1.015 säger mycket om att de avancerar ifrån gruppen.

C9 att avancera från gruppen @2.75
5/10U

Twitter: @sudameriicana
www.spreadsheet.se/sudamericanaesport


*Spelet avgörs 9/10 Oktober men kan vara avgjort innan dess självfallet. Håll koll på min twitter vid intresse.

This is the stats tab
This is the post tip