Cagliari gästas av Fiorentina 15:00 på Sant'Elia. Jag spelar Cagliari +0,5 till oddset 1,78 hos Pinnacle Sports. Samma spel (1X) finns till 1,70 hos bet365

8 Cagliari 8 4 1 3 13:14 -1 13p
16 Fiorentina 7 2 3 2 6:6 0 9p

Cagliari form
V,V,V,F,V

Fiorentina form
V,O,F,V,O

Senaste match
Inter-Cagliari 1-2
Liberec-Fiorentina 1-3

Högintressant möte på Sant'Elia idag. Nykomlingarna Cagliari har imponerat inledningsvis och ligger på en åttonde plats. Laget är obesegrade på Sant'Elia och har tre raka vinster, senast mot Inter på San Siro. 3-1-0 på hemmaplan.

Likt Cagliari är Viola också obesegrade på hemmaplan, men bortaspelet har inte alls imponerat - två förluster och ett kryss. Dessutom har laget haft förtvivlat svårt att göra mål, bara sex gjorda mål på sina sju Serie A-matcher. Dock så lyckades laget vinna och göra tre mål i Europa League i torsdags mot Slovan Liberec. Såklart positivt men bara tre dagars vila för Viola.

Förväntade lineups (La Gazzetta dello Sport):

Cagliari 4-3-1-2

Sau Borriello
Di Gennaro
Padoin Tachtsidis Isla
Murru B Alves Ceppitelli Pisacane
Storari

Skadad: Pedro, Farias

Fiorentina 3-4-2-1

Kalinic
Valero Ilicic
Milic Vecino Sanchez Bernardeschi
Astori Rodriguez Tomovic
Tatarusanu

Skadad: -

Cagliari var grymt starka på Sant'Elia under fjolåret i Serie B och har visat sig vara detsamma inledningsvis i Serie A också. Formen är riktigt bra, vunnit fyra av de fem senaste. Bra truppstatus och stark seger senast på San Siro mot Inter.

Bara tre dagars vila i kroppen för Viola. Två vinster på de inledande sju matcherna i ligaspelet och vinstlösa på bortaplan.

Dubbeltecken/+0,5 på Cagliari till 1,78 finner jag värde i.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!


This is the stats tab
This is the post tip