Över 2,5 mål spelas till 1,79 hos Pinnacle Sports. Snarlikt odds hittar ni hos Unibet som erbjuder 1,77 på spelet.

2015/2016 Cagliari-Roma 1-2
2015/2016 Roma-Cagliari 2-0

I premiären förlorade Cagliari mot Genoa på bortagräs med 3-1 trots att man tog ledningen i matchen efter drygt en timme spelad. Genoa vann ändå tillslut ganska så rättvist. Positivt för Cagliari från den matchen var att nyförvärvet Marco Borriello fick knoppa dit en boll i debuten.
Under sommaren har Cagliari fått in Simone Podoin, Mauricio Isla från Juventus, Bruno Alves från Fenerbahce och den förre Roma-anfallaren Marco Borriello som senast kommer från Atalanta.

Roma vann sin Serie-A debut mot Udinese med 4-0. I veckan fick man dock tacka för sig i Champions League efter att man skämt ut sig hemma mot Porto, två röda kort och 0-3 i baken på Olimpico. Ett mentalt haveri minst sagt.
Nu gäller det att studsa tillbaka på söndag, om det så blir låter jag vara osagt.

Båda lagen var involverad i en målrik historia i sina premiärmatcher, något jag tror kommer att upprepa sig här. Cagliari släppte som sagt in 3 bollar senast mot Genoa och nu ställs man mot ett av ligans mest målfarliga lag, Roma. Rom-laget fick in fyra bollar mot Udinese i premiären och man öste in mål förra säsongen, däremot släppte man och andra sidan in ofantligt mycket mål. Namn som Vermaelen, Fazio och Juan Jesus har kommit in i klubben för att förstärka backlinjen, men så verkar inte fallet vara. Inget ut av nyförvärven har imponerat på mig samtidigt som man spelat med en helt oduglig vänsterback i form av, Emerson Palmieri som senast var en av spelarna som fick syna rött mot Porto.

Jag tror Roma kommer att försöka gå på knock här och tysta alla kritiker efter Porto-matchen. Om det kommer att fungera eller inte får vi se, men anfall känns som bästa förvar för Giallorossi...

Jag tror på en öppen match med förhoppningsvis en del mål.

Tippar 3-2 åt något håll, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip