2,90 på ett Cardiff, som förvisso inte är världens bästa fotbollslag, mot ett Derby som verkar skita ned sig varje gång de nuförtiden kliver ut på en fotbollsplan.
För vi har sett det förut, spelare i lag med enorma förväntningar på sig, som tappat det efter bedrövliga starter.
Senast i raden Södertälje SK som av många var tippade som en SHL-kandidat - men som i stället spelade ned sig i division samma säsong.

Peter Hyllman på Fotbollskanalen är en vettig herre, och så här skrev han om Derby inför säsongen, när han tippade dem i den absoluta tabelltoppen:

"Derby County.
Flera säsonger i rad har Derby varit på gränsen till uppflyttning till Premier League utan att riktigt nå hela vägen. Nu har Derby vänt sig till Nigel Pearson, samme manager som kan sägas ha åtminstone ett delansvar för Leicesters enastående framfart de senaste åren. Derby har en av de mest talangfulla spelartrupperna i The Championship och har av den anledningen inte varit överdrivet aktiva på transfermarknaden. Lyckas Pearson få ihop laget och få spelarna att prestera så slåss Derby i toppen av tabellen"

Vad vi kan slå fast efter en femtedel av säsongen är att Nigel Pearson INTE fått ihop laget. Utan precis tvärtom.
Parkerar på plats 22 av 24, med endast en seger, tagen mot bottenkollegan Preston.
En bedrövlig start, helt enkelt.
Och vad som gör den ännu bedrövligare, det är att de hittills bara stött på ett enda utav lagen som ligger topp-6 i tabellen.
Så det väntar framöver värre uppgifter än vad de så här långt har fått tampats med.
Winter is coming, så att säga

Till dagens match saknas tre viktiga kuggar.
Kaptenen och den så ytterst viktiga defensiva mittfältaren George Thorne är ännu skadad och har inte gjort en enda match ännu. En förklaring till lagets kräftgång.
Säsongens kanske bästa spelare (eller minst dåliga, läs det hur du vill), Jason Shackell är skadad nu. Mittback med överlag bäst medelbetyg inledningsvis.
Dessa har sällskap i sjukstugan utav en annan back, Craig Forsyth.
Tre herrar som är kronordinarie i ett normalt Derby.
Förlusten hemma mot Blackburn i helgen, 1-2, den skvallrar rätt bra om hur dåligt det är ställt.
Och då kostade även Rovers på att missa en straff.

Cardiff går inte heller särskilt bra.
Men där ligger en stor skillnad, att ingen har några större krav på dem. Inte som i Derbys fall där det redan ekar superfiasko och alla verkar spelar fotboll med bundna fötter.
Vann senast och klev då förbi Derby i tabellen.
Spelade då utan bäste målskytten Anthony Pilkington, men han sägs vara tillbaka till den här matchen. Vilket är ett jätteplus.

Oddsen på att Nigel Pearson är den första tränaren i Championship att få sparken, det kan inte vara speciellt höga decimaler på det.
För starten har, som beskrivits, varit katastrofal.
Med en truppotential för att sluta 1-3.
Det sprudlar nog inte i det där omklädningsrummet i dessa dagar.

2,90 på hemmalaget synas.

This is the stats tab
This is the post tip