Tre matcher spelas på torsdag i den spanska La Liga, där jag finner mest värde i matchen som spelas på Balaidos, där Celta Vigo tar emot Getafe, i ett möte som brukar vara målsnålt och det borde vara fallet även denna gång. Båda lagen befinner sig i nedre botten av tabellen, efter en sämre inledning av säsongen - så båda är i behov av viktiga poäng i detta möte. Det är en tuff match där inget av lagen riktigt har kommit igång med målskyttet så värt att kika närmare på ett under spel.

Om vi bara tittar på laguppställningar så ser detta ut som en enkel match för Celta Vigo. Om vi dock också tittar på hur laget har börjat denna säsong, samt hur lagets status är just nu så är det mycket som talar för en skräll. Efter fyra spelade ligamatcher har Celta Vigo tre förluster. Även om laget har lyckats med bedriften att göra mål i samtliga spelade matcher hittills så har de inte dominerat något möte alls. I 1-0 segern hemma mot Alaves klarade de inte av att skapa något vassare än så. Siffrorna talar sitt klara språk. Även om Getafe, som är starka defensivt, kommer det att bli problem.

Getafe var så nära att skrälla mot Barcelona. De har 1-0 i paus, innan Barcelona kvitterade och vann matchen med 2-1, efter ett mål i 84:e minuten. Det finns mycket gott att ta vidare för Getafes del från Barca mötet - bland annat den starka defensiven som var svår att knäcka. Pepe Bordalas formation med fyra backar och två defensiva innermittfältare fungerar bra för tillfället. Det märks att laget har börjat byggas från försvaret, i och med att de två första ligamatcherna slutade 0-0 mot Athletic Bilbao och sedan 0-1 förlust mot Sevilla. Sedan har de kommit igång lite med målskyttet men har fortfarande en bit kvar att jobba på för att kunna leverera massa mål i sina matcher.

Senast när lagen möttes i la liga säsongen 2015/2016 slutade matcherna 0-0 i Celta och sedan 0-1 i Getafe. Endast ett mål på två senaste matcher visar hur svårt det är för båda lagen att åstadkomma något när de mötts. Därmed finner jag ett stort värde i nästan dubbla pengarna och lägger ett spel på 1.99 i odds på under 2.5 mål i matchen hos Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip