Raka tvåan betalar under 2,00 så det här blir snäppet roligare. Eller kanske två snäpp roligare.

Det är väl inte något lag i Serie A som har imponerat mer än vad Sampdoria har gjort om man ser till hur spelartrupperna ser ut?
Genoa? Kanske. Men ändå inte.
Såg Sampdoria besegra Fiorentina hemma med 3-1 för ett tag sedan. Man såg verkligen ut som ett lag som mycket väl kan knipa tredjeplatsen bakom Juventus och Roma.
Såg sedan delar av 2-2 matchen hemma mot Milan. En olycklig start med ett tidigt Milan-mål. Men det fanns inte ett tecken på några hängande huvuden utan man visade att mentaliteten Sampdoria 14/15 besitter är fastnaglad hos spelarna.
När var man så här bra senast? Jag vill utan tvekanhävda att man har ett mer gediget lag nu än när man slutade fyra 09/10 (för att sedan åka ur säsongen efter).
En förlust så här långt. Borta mot Inter, 0-1. Men jag vet inte ... hur många skriver under på att det var särskilt rättvist? En tveksam straff mot ett annars väldigt bra Sampdoria.

Nu gästas man jumbon Cesena. Och där ser det allt annat än bra ut. Med raketfart har man färdats till en plats på fel sida om strecket som betyder degradering.
Bottenmöte i förra omgången. Förlust 1-2 mot Chievo. Mot ett Chievo som är allt annat än vasst framåt, ska tilläggas.
Ändå fick man tillåtelse att kasta iväg hela 13 avslut mot Nicola Leali i Cesena-kassen. Det i något som skulle föreställa en tät och tuff bottendrabbning där livsviktiga poäng stod på spel.
Nu SKRIKER de där hemma efter tre poäng. Segertörsten är enorm efter att den senaste segern inkasserades i augusti. I säsongens första match, för att vara mer exakt.
Det betyder att ingen buss kan parkeras. Så som den säkert hade gjorts borta. Vilket jag tror bara gynnar Sampdoria.

Skadeläget i de båda lagen ser trevligt ut - om man vill hitta en framgång för bortalaget.
Där finns det inget alls att anmärka på.
Allt är intakt. Vilket betyder att man kommer med sin ordinarie 4-3-3:a som en bättre dag manövrerar ut dagens motståndare så det slår gnistor om det.
För Cesenas del så saknas en viktig kugge i backlinjen i Francesco Renzetti, skadad.
Utöver det två forwards, där Alejandro Rodriguez är lagets bäste målskytt.
Sämre/kortare anfall brukar i all sin enkelhet betyda ett sämre försvarsspel över 90 minuter.

Jag litar fullt ut på Sampdoria idag. Men mål i varje 45:a.

Trampa!

This is the stats tab
This is the post tip